Салат з болгарського перцю з помідорами і зеленню.

Салат з болгарського перцю з помідорами і зеленню.

Болгарський перець, зелена цибуля, салат нашинкувати, зелень петрушки посікти, помідори нарізати невеликими шматочками. Овочі змішати, заправити рослинним маслом і сіллю.

Болгарський перець – 60 г, зелена цибуля – 20 г, салат – 15 г, зелень петрушки – 5 г, помідори – 60 г, рослинне масло – 15 г, сіль.

Радимо почитати:

Салат польський. Салат польський. Спаржу та картоплю відварити, остудити і нарізати дрібними кубиками, зелену цибулю - маленькими шматочками. Підготовлені овочі зап...
Комбінований весняний салат.... Комбінований весняний салат. ОчищенУ і вимитУ моркву, редьку і селеру подрібнити на тертці, а помідори нарізати кубиками. Перемішати, посолити, зап...
Салат із язика. Салат з язика. Телячий або яловичий язик ретельно обмити, пошкрябати ножем і зварити в підсоленій воді з прянощами. Зварений язик вийняти з бульйону,...
Салат з ріпчастої цибулі . Салат з ріпчастої цибулі . Для салату взяти потрібно: Ріпчасту цибулю - 200 г, яблука - 50 г, картопля - 100 г.. Картоплю очистити і нарізати ...