Салат із язика.

0
62
views

Салат з язика.
Телячий або яловичий язик ретельно обмити, пошкрябати ножем і зварити в підсоленій воді з прянощами. Зварений язик вийняти з бульйону, обдати холодною водою і відразу ж очистити. Язик нарізати тонкими скибочками. Окремо зварити коріння селери і нарізати їх кубиками. Овочі змішати з язиком, полити оцтом і олією. Посипати зеленню петрушки і рубаним яйцем.
Язик (відварний) — 500 г, селера (корінь) — 100 г, огірки солоні — 100 г, оцет — 40 г, олія рослинна — 50 г, яйце — 1 шт., Зелень. Заправити майонезом.

Радимо почитати:

Салат «Закарпатський» Салат "Закарпатський" Огірки, яблука, варену моркву і картоплю очистити від шкірочки й нарізати кубиками. Корінь петрушки очистити, нарізати дрібни...
Салат по-латиськи Салат по-латиськи Відварені свинину та картоплю, огірки, яблука (без шкірки і насіння), оселедець, яйця нарізати скибочками. Продукти з'єднати і з...
Коктейль-салат Коктейль-салат Для приготування салату коктейля беруть: м'якоть курки вареної - 70 г, яблука і селеру (корінь) - по 20 г, мигдаль - 10 г, вершки 35...
Салат з помідорів, цибулі, часнику та горіхів.... Салат з помідорів, цибулі, часнику і горіхів. Помідори нарізати тонкими кружальцями, цибулю - тонкими кільцями. Ядро горіхів дрібно порубати, часни...