Салат із язика.

0
54
views

Салат з язика.
Телячий або яловичий язик ретельно обмити, пошкрябати ножем і зварити в підсоленій воді з прянощами. Зварений язик вийняти з бульйону, обдати холодною водою і відразу ж очистити. Язик нарізати тонкими скибочками. Окремо зварити коріння селери і нарізати їх кубиками. Овочі змішати з язиком, полити оцтом і олією. Посипати зеленню петрушки і рубаним яйцем.
Язик (відварний) — 500 г, селера (корінь) — 100 г, огірки солоні — 100 г, оцет — 40 г, олія рослинна — 50 г, яйце — 1 шт., Зелень. Заправити майонезом.

Радимо почитати:

Салат зі свіжим часником, сиром і петрушкою.... Салат зі свіжим часником, сиром і петрушкою. Очищений часник пропустити через м'ясорубку. Потім пропустити петрушку. Отримане пюре викласти в дерев...
Салат «Здоров’я». Салат "Здоров'я". Свіжі огірки - 2 шт., Сира морква - 2 шт., Яблука - 2 шт., помідори - 2 шт., зелений салат - 100 г, сметана - 100 г, лимон - 1 / ...
Салат з помідорів і огірків з хріном.... Салат з помідорів і огірків з хріном. Салатник попередньо натерти часником. Покласти в нього шарами нарізані тонкими кружальцями помідори і огірки,...
Фассула — салат з білої квасолі... Фассула - салат з білої квасолі Для салату потрібно замочити 300 г білої квасолі, 1 ст. ложка олії, 2-3 ст. ложки рослинної олії, 1 цибулина, винни...