Салат із язика.

Салат з язика.
Телячий або яловичий язик ретельно обмити, пошкрябати ножем і зварити в підсоленій воді з прянощами. Зварений язик вийняти з бульйону, обдати холодною водою і відразу ж очистити. Язик нарізати тонкими скибочками. Окремо зварити коріння селери і нарізати їх кубиками. Овочі змішати з язиком, полити оцтом і олією. Посипати зеленню петрушки і рубаним яйцем.
Язик (відварний) – 500 г, селера (корінь) – 100 г, огірки солоні – 100 г, оцет – 40 г, олія рослинна – 50 г, яйце – 1 шт., Зелень. Заправити майонезом.

Радимо почитати:

Салат з консервованих червоних помідорів (зимовий)... Салат з консервованих червоних помідорів (зимовий). Цибулю дрібно нарізати, злегка посолити і розділити на дві частини. Одну частину викласти на дн...
Вкусный салат из сыра и с сухариками.... Вкусный салат из сыра и с сухариками Салат из сыра с сухариками – даже очень сытный, им можно без проблем накормить всех гостей. Еще важный есть мо...
Вінегрет з овочів, яблук та зелені.... Вінегрет з овочів, яблук та зелені. Картопля - 40 г, буряк - 20 г, морква - 20 г, боби - 20 г, свіжа капуста - 15 г, зелена цибуля - 20 г, салат - ...
Вінегрет гарячий Вінегрет гарячий Картопля - 60 г, ріпа - 40 г, морква - 20 г, бруква - 10 г, корінь селери - 10 г, горошок зелений - 15 г, огірки засолені - 20 г, г...