Салат із язика.

0
22
views

Салат з язика.
Телячий або яловичий язик ретельно обмити, пошкрябати ножем і зварити в підсоленій воді з прянощами. Зварений язик вийняти з бульйону, обдати холодною водою і відразу ж очистити. Язик нарізати тонкими скибочками. Окремо зварити коріння селери і нарізати їх кубиками. Овочі змішати з язиком, полити оцтом і олією. Посипати зеленню петрушки і рубаним яйцем.
Язик (відварний) — 500 г, селера (корінь) — 100 г, огірки солоні — 100 г, оцет — 40 г, олія рослинна — 50 г, яйце — 1 шт., Зелень. Заправити майонезом.

Радимо почитати:

Зелені помідори з часником Зелені помідори з часником Покласти в каструлю дрібно нарізану ріпчасту цибулю, нарізані зелені помідори, зелень петрушки і селери, кружечки моркви...
Салат з червонокачанної капусти з картоплею.... Салат з червонокачанної капусти з картоплею Капусту нарізати соломкою або дрібними шашками, заправити олією і оцтом, укласти на середину салатниці....
Австралійський літній салат.... Австралійський літній салат. Cклад: Шинка - 8 скибочок, помідор - 4 шт., Огірки свіжі - 250 г, яблука - 250 г, селера коренева - 250 г, сік апельси...
Салат російський. Салат російський. Картопля - 500 г, селера - 20 г, морква - 50 г, зелений горошок - 200 г, свіжі гриби - 100 г, солоні огірки - 200 г, шинка або ва...