Салат із язика.

0
4
views

Салат з язика.
Телячий або яловичий язик ретельно обмити, пошкрябати ножем і зварити в підсоленій воді з прянощами. Зварений язик вийняти з бульйону, обдати холодною водою і відразу ж очистити. Язик нарізати тонкими скибочками. Окремо зварити коріння селери і нарізати їх кубиками. Овочі змішати з язиком, полити оцтом і олією. Посипати зеленню петрушки і рубаним яйцем.
Язик (відварний) — 500 г, селера (корінь) — 100 г, огірки солоні — 100 г, оцет — 40 г, олія рослинна — 50 г, яйце — 1 шт., Зелень. Заправити майонезом.

Радимо почитати:

Салат з цвітної капусти. Приготувати Салат із цвітної капусти. Капусту відварити, охолодити у відварі, розібрати на дрібні качанчики. Помідори та огірки нарізати тонкими ск...
Салат зі свіжої капусти, помідорів та цибулі.... Салат зі свіжої капусти, помідорів та цибулі. Білокачанна капуста -80 г, салат - 10 г, помідори - 50 г, ріпчаста цибуля - 10 г, зелень петрушки - 3...
Салат зі свіжих помідорів з бринзою.... Салат зі свіжих помідорів з бринзою. Помідори нарізати часточками, перець - соломкою, бринзу натерти на великій тертці. Все змішати, посолити, пос...
Салат зі свіжих овочів з яйцями.... Салат зі свіжих овочів з яйцями. Приготувати заправку з рослинної олії, лимонного соку, чорного перцю, з додаванням солі за смаком. Вимитий і очище...