Салат із язика.

Салат з язика.
Телячий або яловичий язик ретельно обмити, пошкрябати ножем і зварити в підсоленій воді з прянощами. Зварений язик вийняти з бульйону, обдати холодною водою і відразу ж очистити. Язик нарізати тонкими скибочками. Окремо зварити коріння селери і нарізати їх кубиками. Овочі змішати з язиком, полити оцтом і олією. Посипати зеленню петрушки і рубаним яйцем.
Язик (відварний) – 500 г, селера (корінь) – 100 г, огірки солоні – 100 г, оцет – 40 г, олія рослинна – 50 г, яйце – 1 шт., Зелень. Заправити майонезом.

Радимо почитати:

Салат із буряка. Салат із буряка. Хрін і відвариний буряк подрібнити на крупній тертці, додати пасеровану цибулю, сіль, оцет, перемішати, заправити майонезoм, гірчи...
Фассула – салат з білої квасолі... Фассула - салат з білої квасолі Для салату потрібно замочити 300 г білої квасолі, 1 ст. ложка олії, 2-3 ст. ложки рослинної олії, 1 цибулина, винни...
Салат “Літній”. Салат "Літній". Свіжі огірки, сиру моркву і яблука нарізати соломкою, а листя салату - великими шматочками. Підготовлені продукти з'єднати і заправ...
Вінегрет по-французьки Вінегрет по-французьки Відварити в злегка підсоленій і підкисленій декількома краплями оцту воді нарізані кубиками моркву та буряк. Окремо відварити ...