Бутерброди з бринзою і редисом

Бутерброди з бринзою і редисом


Хліб пшеничний – 100 г, бринза – 50 г, масло вершкове – 10 г, редиска-20 г, цибуля ріпчаста – 10 г, маслини – 5 г, перець мелений червоний.

Бринзу протерти через сито, додати перець, олію, натерту цибулю і дрібно нарізаний редис. Отриманою сумішшю намазати скибочки хліба, прикрасити маслинами і шматочками редиски.

Радимо почитати:

Бутерброди гострі. Бутерброди гострі. Скибочки хліба обсмажити з обох боків на олії до золотистої скоринки. Часник подрібнити і нанести тонким шаром на обсмажений хліб,...
Бутерброди з скумбрією і горіхами.... Бутерброди з скумбрією і горіхами Треба батон нарізати на вісім тонких шматочків. Потім скибочки консервів "Скумбрія в маслі "розім'яти і змішати з р...
Бутерброди з ікрою минтая Бутерброди з ікрою минтая Потрібні та інгридієнти: Батон - 100 г, ікра минтая - 25 г, масло вершкове - 10 г, лимон - 1 / 2 шт. Скибочки батона пот...
Бутерброди з оселедцем. Бутерброди з оселедцем Продукти: Хліб пшеничний - 100 г, оселедець (філе) - 25 г, лимон - 1 / 2 шт. Оселедець почистити, голову, шкіру і кістки...