Бутерброди з ікрою минтая

Бутерброди з ікрою минтая
Потрібні та інгридієнти: Батон – 100 г, ікра минтая – 25 г, масло вершкове – 10 г, лимон – 1 / 2 шт.

Скибочки батона потрібно намазати вершковим маслом, половинку кожного з них зверху намазати ікрою минтая (можна і іншою ікрою)), поряд покласти кружальця лимона.

Швидко і смачно!

Кулінарія на ORBK.NET

Радимо почитати:

Бутерброди з скумбрією і горіхами.... Бутерброди з скумбрією і горіхами Треба батон нарізати на вісім тонких шматочків. Потім скибочки консервів "Скумбрія в маслі "розім'яти і змішати з р...
Бутерброди з сайри та яблук.... Приготувати бутерброди з сайри та яблук. Скибочки батона намазати вершковим маслом. Яблука помити, очистити від шкірки і насіння, подрібнити разом зі...
Бутерброди з оселедцем. Бутерброди з оселедцем Продукти: Хліб пшеничний - 100 г, оселедець (філе) - 25 г, лимон - 1 / 2 шт. Оселедець почистити, голову, шкіру і кістки...
Бутерброди з скумбрією і лимоном.... Бутерброди з скумбрією і лимоном. Беремо скумбрію і поливаємо соком лимона і залишити на 10-15 хвилин стояти у тарілці. Тоді шматочки батона намазати...