Бутерброди зі шпротами

Бутерброди зі шпротами
Потрібно шпроти розім’яти з вершковим маслом, додати до цієї маси 5-6 крапель лимонного соку. Отриманою масою намазати скибочки батона, прикрасити бутерброди часточками лимона.
Продукти для приготування: батон – 100 г, шпроти – 20 г, масло вершкове – 20 г, лимон – 1 / 2 шт.

Радимо почитати:

Бутерброди гарячі. Бутерброди гарячі. Скибочки хліба намазати маслом з одного боку. Між двома скибочками покласти начинку за вибором. Підготовлений бутерброд помістити ...
Бутерброди з оселедцем. Бутерброди з оселедцем Продукти: Хліб пшеничний - 100 г, оселедець (філе) - 25 г, лимон - 1 / 2 шт. Оселедець почистити, голову, шкіру і кістки...
Бутерброди з скумбрією і лимоном.... Бутерброди з скумбрією і лимоном. Беремо скумбрію і поливаємо соком лимона і залишити на 10-15 хвилин стояти у тарілці. Тоді шматочки батона намазати...
Бутерброди з сайри та яблук.... Приготувати бутерброди з сайри та яблук. Скибочки батона намазати вершковим маслом. Яблука помити, очистити від шкірки і насіння, подрібнити разом зі...