Мекленбурзький рулет зі шкварками

Мекленбурзький рулет зі шкварками

Продукти для приготування страви: 100 г відвареної картоплі, 250 г борошна, 250 г шкварок, 2 яйця, 1 цибулина, 1 ст. ложка дрібно нарубаної петрушки, перець, сіль, 1 склянка молока або сметани.

Беремо картоплю і пропускаємо через м’ясорубку, додати борошно, сіль, яйця і замісити круте тісто, розкачати тісто в пласт товщиною в палець. Дрібно нарізану цибулю злегка підсмажити на смальці, отриманому від шкварок, додати петрушку, сильно посолити і поперчити і отриману суміш рівномірно розподілити на аркуші тесту. Потім акуратно скачати його і розрізати на шматки завдовжки 5 см.

Отримані рулети викласти на сковороду, збризнути жиром і засмажити. Час від часу слід поливати рулетики 1-2 ст. ложками молока.

Радимо почитати:

Новорічні печеньки у формі ялинок і дідів Морозів.... Новорічні печеньки у формі ялинок і дідів Морозів. Для тесту можете взяти будь який, улюбленний Вам рецепт. Найголовніше це додання йому святкової фор...
Как приготовить яблочный рулет.... Как приготовить яблочный рулет. Для теста берем - муку  250 г, одно яйцо, 23 столовых ложки растительного масла, 5 грамм соли, 34 ст. ложки воды,...
Вафлі по-фламандськи. Готуємо вафлі по-фламандськи Для приготування вафлів потрібно: 220 г борошна, 125 г масла, 1 ст. ложка цукру, 250 г молока, 15 г дріжджів, 3 яйця, ...
Яблучний рулет “Святковий”.... Яблучний рулет "Святковий". Тісто дл яблучного рулету: борошно - 250 г, яйце - 1 шт., Масло рослинне 2 - 3 ст. ложки,  сіль - 5 г, вода 3 - 4 ст. лож...