Шведський яблучний торт

Готуємо шведський яблучний торт

Берем для цього такі продукти: 500-600 г яблук, 80 г вершкового масла або маргарину, пів склянки цукру, 125 г мигдалю, 1 ст. ложка борошна, сік і цедра лимона 0.5, 2 яйця.

Яблука очистити, звільнити від серцевини і нарізувати тонкими скибочками. Взяти трохи води, додати ложку цукру і прокип’ятити. В отриманому сиропі кілька хвилин згасити скибочки яблук. Залишки цукру розтерти з маслом, додати жовтки і мелений мигдаль, а також цедру лимона і лимонний сік. Збити білки з невеликою кількістю цукру і змішати з усією масою. Вогнетривкий посуд змазати маслом, викласти дно її скибочками яблук, на них вилити отриману масу і поставити форму з яблучним тортом в духовку і запікати 45 хв на слабкому вогні. Подати в формі у вигляді десерту і полити холодним ванільним соусом.

Радимо почитати:

Як приготувати сирні смачні булочки ?... Для приготування смачних сирних булочок, нам потрібні будуть такі інгредієнти : - Сир гауда - 250 гр - Сухі дріжджі - 1 ч. л. - Цукор пісок - 1 ч...
Австралійський фруктовий торт.... Що не торт то свято, і так беремо для цього торта фрукти - 450 грам, вершкове масло - 150 грам та цукору 1 стакан, куряче яйце - 2 штуки, цедру лимона...
ГОРІХОВ?Й ТОРТ. ГОРІХОВ?Й ТОРТ. Для приготування торта потрібно розтерти жовтків так 5 зі склянкою цукру до повної пишності, потім влити туди склянку сметани, пере...
Сколько лет живет Торт. Возраст торта как блюда буквально неизвесно. ?сторики, при помощи языковедов, считают, что 1-ые тортики возникли приблизительно 2000 лет тому в ?талии...