Бутерброди гострі.

Бутерброди гострі.
Скибочки хліба обсмажити з обох боків на олії до золотистої скоринки. Часник подрібнити і нанести тонким шаром на обсмажений хліб, потім змастити майонезом і прикрасити скибочками свіжого огірка. Ось і готові бутерброди на скору руку.
Продукти: Хліб чорний – 100 г, майонез – 25 г, часник – 15 г, огірок свіжий – 25 г, масло рослинне – 10 г.

Радимо почитати:

Бутерброди з скумбрією і лимоном.... Бутерброди з скумбрією і лимоном. Беремо скумбрію і поливаємо соком лимона і залишити на 10-15 хвилин стояти у тарілці. Тоді шматочки батона намазати...
Бутерброди з бринзою і редисом... Бутерброди з бринзою і редисом Хліб пшеничний - 100 г, бринза - 50 г, масло вершкове - 10 г, редиска-20 г, цибуля ріпчаста - 10 г, маслини - 5 г,...
Бутерброди гарячі. Бутерброди гарячі. Скибочки хліба намазати маслом з одного боку. Між двома скибочками покласти начинку за вибором. Підготовлений бутерброд помістити ...
Бутерброди з ікрою минтая Бутерброди з ікрою минтая Потрібні та інгридієнти: Батон - 100 г, ікра минтая - 25 г, масло вершкове - 10 г, лимон - 1 / 2 шт. Скибочки батона пот...