Фрукти смажені в тісті.

Фрукти смажені в тісті.

Беремо для приготування: 450 г. свіжих фруктів. Банани, ананаси, яблука, груші нарізати на скибочки. Маленькі за розміром фрукти або ягоди, такі як полуниця, можна смажити цілком.

Тісто: 200 г. борошна, 1 ст.л. сухого молока (за бажанням), 0.5 ч.л. пекарського порошку або соди (за бажанням), 300 мл. теплого молока, кориця.

Змішайте всі компоненти і збийте вінчиком тісто, досить густе, щоб воно обволікало фрукти. Покладіть в тісто жменю фруктів, перемішайте так, щоб кожен шматок повністю покрився тістом. Нагрійте топлене масло в невисокій каструлі на середньому вогні. Масло готове, якщо крапля тіста, що впала в нього, пузириться і відразу піднімається на поверхню. Виймайте шматочки фруктів з тіста і обережно опускайте їх в гаряче масло. Смажте 3-4 хв, поки вони не стануть золотисто-коричневими і хрусткими. Вийняти шумівкою і покласти в друшляк, щоб масло стекло. Посипати цукрових пудрою.

Радимо почитати:

Яблучний рулет “Святковий”.... Яблучний рулет "Святковий". Тісто дл яблучного рулету: борошно - 250 г, яйце - 1 шт., Масло рослинне 2 - 3 ст. ложки,  сіль - 5 г, вода 3 - 4 ст. лож...
Оладки бананові. Нам знадобиться для приготування : 300 гр бананів, 60 мл молока, 100 гр вівсяної муки, Сіль, за смаком, Половинка яйця, 30 г масла рослинного....
Южноафриканское печенье к кофе.... Южноафриканское печенье к кофе. Для приготовления печенья надо взять пол кило муки, 5 грамм соли, пакетик разрыхлителя, 60 грамм масла сливочного, ...
Мекленбурзький рулет зі шкварками... Мекленбурзький рулет зі шкварками Продукти для приготування страви: 100 г відвареної картоплі, 250 г борошна, 250 г шкварок, 2 яйця, 1 цибулина, 1 ...