Курка з хрусткою скоринкою.

Курка з хрусткою скоринкою.

Берем курку 0,5 кг, панірувальні сухарі пів склянки, тертий сир – 2 столові ложки, масло вершкове теж пів склянки склянки, яйця 2 шт, часник 2 зубчики, також для смаку потрібна накришина зелень і корінь петрушки 2 ч. ложки та сіль за смаком.

Приготувати суміш для покриття курки:
Потрібно збити 2 яйця, розтопити масло протягом 1 хвилини на 100% потужності духовки, усе це змішати.

Суміш для утворення скоринки:
Змішуємо сухарі, тертий сир, 2 ч. ложки нарізаного кореня петрушки, товчений часник і сіль.

Тепер сам процес приготування курки: розділити курку на 2 шматки по 200 гр. Опустити в яєчну суміш, а потім добряче обваляти в суміші для утворення скоринки. Покласти шматки в блюдо, накрити вощеним папером або тарілкою. Готувати при повній потужності 4-5 хвилин. Повернути шматки так, щоб внутрішні частини виявилися зовні і довести до готовності ще 4-5 хвилин. Час приготування курки змінюється прямо пропорційно вазі птиці.

Радимо почитати:

Смажений півень по-віденськи... Смажений півень по-віденськи Продукти для страви: Півень - 1шт, сіль, борошно, яйце - 1 шт., Сухарі панірувальні, масло для смаження, скибочки лимо...
Приготування курки з медом та грибочками на Старий... Курочка з медком та грибочками на Старий Новий Рік: Нам потрібно: 1 кг філе курки, 250 грамм печериць, 1 стол. ложка борошна, 1 літр бульйону, 2 ст...
Смажені мариновані курчата.... Смажені мариновані курчата Курчата 2 шт. по 0,5 кг, вино біле 1 склянка, сік ананасовий 3 склянки, масло - 75 г, ананас подрібнений - 150 г, бана...
Курча в хрусткій скоринці. Курча в хрусткій скоринці. Потрібно для приготування страви: Курча 0,5 кг, панірувальні сухарі 0.5 склянки, тертий сир 2 столові ложки, масло вершк...