Рибна окрошка.


Для приготування рибної окрошки беремо 2 — 2 1/2 літра настоящого квасу, та 200 г будь якої смаженої риби плюс до того 50 г. риби відвареної осетрини, 30 грамм оселедця, 4 шт. відвареніх буряків, 100 грамм зеленої цибулі, 2 — 3 огірка свіжих,  3 — 4 ложки столові оливкової олії, 1 — 2 ложки столових хрону готового також потрібно взяти зелень петрушки і кріп за своїм смаком.

Беремо м’якоть риби обсмаженої та відокремлюємо від кісток, взяти покришити, додати до риби хрін, дрібно насікти оселедець, цибулю зелену, додаємо очищені і нарізані тонкими скибками свіжі огірки, тожі натертий буряк на крупній тертці, оливкове масло і розтерти все у фарфоровій мисці, потім залити квасом, ретельно все розмішати, положити шматочки туди також осетрини, додати харчового льоду і посипати зверху дрібно накришеною зеленню петрушки та кропом. Смачного.А на десерт рекомендуем приготувати пирог шарлотка який так подобається майже усим хто його хоть раз спробував.