Готуемо майже бутерброди.

Готуемо майже бутерброди:

Для приготування треба купити піту (це корж прісний такий), розбираємо її на дві половинки (це легко, так як вона так печеться), всередині мажемо вершковим маслом і кладемо тонко нарізаний сир.

Знизу і зверху теж маслом трошки намазати, потім зверху намазати кетчупом, трохи ріпчастої цибулі, травички положили (типу кропу), шар тонко нарізаного сиру, а зверху трошки настругати стружкою ковбаски, щоб було ще смачнішеі гостріше.

Потім усе, це відправляємо в мікрохвильовку з Кріспом (це спеціальна сковорідка, яка ще і знизу смажить), але, думаю, підійде просто мікрохвильовка чи духовка.

Памятайте металічні речі не варто використовувати в мікрохвильові печі, це приведе до її пошкодження!

Радимо почитати:

Бутерброди з ікрою минтая Бутерброди з ікрою минтая Потрібні та інгридієнти: Батон - 100 г, ікра минтая - 25 г, масло вершкове - 10 г, лимон - 1 / 2 шт. Скибочки батона пот...
Бутерброди зі шпротами Бутерброди зі шпротами Потрібно шпроти розім'яти з вершковим маслом, додати до цієї маси 5-6 крапель лимонного соку. Отриманою масою намазати скибочк...
Бутерброди з оселедцем. Бутерброди з оселедцем Продукти: Хліб пшеничний - 100 г, оселедець (філе) - 25 г, лимон - 1 / 2 шт. Оселедець почистити, голову, шкіру і кістки...
Бутерброди з скумбрією і горіхами.... Бутерброди з скумбрією і горіхами Треба батон нарізати на вісім тонких шматочків. Потім скибочки консервів "Скумбрія в маслі "розім'яти і змішати з р...