Салат із зеленої цибулі.

Салат із зеленої цибулі.

Цибулю нарізати шматочками в 1-2 см, зварені круто яйця – кубиками. Перед самою подачею на стіл салат заправити оцтом, посолити, полити свіжою запашною рослинною оливою.


Цибуля – 300 г, яйце – 3 шт., Сіль, оцет, олія рослинна.

Радимо почитати:

Фассула – салат з білої квасолі... Фассула - салат з білої квасолі Для салату потрібно замочити 300 г білої квасолі, 1 ст. ложка олії, 2-3 ст. ложки рослинної олії, 1 цибулина, винни...
Чим вас здивуе кухня Таїланду?... Кухня Таїланду є фавориткою в світі. Популярна вона пряними смаками, ароматними супами, балансом солі, солодощі і кислоти. Щоб спробувати різноманітні...
Салат овочевий з картоплею та морквою.... Салат овочевий з картоплею та морквою. Картоплю і моркву відварити і нарізати кубиками. Салат і відварену цвітну капусту нашинкувати. Помідори, огі...
Салат з болгарського перцю з яблуками, зеленню, ци... Салат з болгарського перцю з яблуками, зеленню, цибулею та сметаною. Болгарський перець і салат нашинкувати, зелениу цибулю і зелень петрушки посік...