Салат з болгарського перцю з помідорами і зеленню.

Салат з болгарського перцю з помідорами і зеленню.

Болгарський перець, зелена цибуля, салат нашинкувати, зелень петрушки посікти, помідори нарізати невеликими шматочками. Овочі змішати, заправити рослинним маслом і сіллю.

Болгарський перець – 60 г, зелена цибуля – 20 г, салат – 15 г, зелень петрушки – 5 г, помідори – 60 г, рослинне масло – 15 г, сіль.

Радимо почитати:

Австралійський літній салат.... Австралійський літній салат. Cклад: Шинка - 8 скибочок, помідор - 4 шт., Огірки свіжі - 250 г, яблука - 250 г, селера коренева - 250 г, сік апельси...
Салат овочевий з картоплею та морквою.... Салат овочевий з картоплею та морквою. Картоплю і моркву відварити і нарізати кубиками. Салат і відварену цвітну капусту нашинкувати. Помідори, огі...
Cалат з кальмарів і квашеної капусти... Cалат з кальмарів і квашеної капусти 0,5 кг кальмарів 1 шт. цибуля (червона) 2 ст. л. соку лимона 2 зуб. часнику 150 гр. моркви по-корейськи 4...
Салат із язика. Салат з язика. Телячий або яловичий язик ретельно обмити, пошкрябати ножем і зварити в підсоленій воді з прянощами. Зварений язик вийняти з бульйону,...