Коктейль-салат

Коктейль-салат

Для приготування салату коктейля беруть: м’якоть курки вареної – 70 г, яблука і селеру (корінь) – по 20 г, мигдаль – 10 г, вершки 35% і майонез –  по 15 г, цукор і зелень кропу – по 2 г, перець, сіль.

Селера, яблука (очищені від шкірки і насіння), м’якоть курки нарізати соломкою, смажений мигдаль подрібнити. Підготовлені продукти укласти в вазочки і залити сумішшю з майонезу, вершків, солі, перцю, цукру і зелені. Прикрасити зеленню, часточками яблук і мигдалю.

Радимо почитати:

Салат по-латиськи Салат по-латиськи Відварені свинину та картоплю, огірки, яблука (без шкірки і насіння), оселедець, яйця нарізати скибочками. Продукти з'єднати і з...
Фассула – салат з білої квасолі... Фассула - салат з білої квасолі Для салату потрібно замочити 300 г білої квасолі, 1 ст. ложка олії, 2-3 ст. ложки рослинної олії, 1 цибулина, винни...
Вінегрет по-французьки Вінегрет по-французьки Відварити в злегка підсоленій і підкисленій декількома краплями оцту воді нарізані кубиками моркву та буряк. Окремо відварити ...
Салат з білої квасолі і картоплі... Салат з білої квасолі і картоплі Для приготування беремо: квасоля (біла) - 250 г, картопля - 250 г, оцет - 30 м, рослинна олія - 50 г, ріпчаста ци...