Коктейль-салат

Коктейль-салат

Для приготування салату коктейля беруть: м’якоть курки вареної – 70 г, яблука і селеру (корінь) – по 20 г, мигдаль – 10 г, вершки 35% і майонез –  по 15 г, цукор і зелень кропу – по 2 г, перець, сіль.

Селера, яблука (очищені від шкірки і насіння), м’якоть курки нарізати соломкою, смажений мигдаль подрібнити. Підготовлені продукти укласти в вазочки і залити сумішшю з майонезу, вершків, солі, перцю, цукру і зелені. Прикрасити зеленню, часточками яблук і мигдалю.

Радимо почитати:

Салат зі свіжих червоних помідорів, майонезу і кис... Салат зі свіжих червоних помідорів, майонезу і кислого молока. Помідори - 500 г, майонез - 60 г, кисле молоко - 90 г, кріп. Майонез і кисле мол...
Фассула – салат з білої квасолі... Фассула - салат з білої квасолі Для салату потрібно замочити 300 г білої квасолі, 1 ст. ложка олії, 2-3 ст. ложки рослинної олії, 1 цибулина, винни...
Салат із свіжих овочів з медом.... Салат із свіжих овочів з медом. Морква - 100 г, селера - 20 г, яблука - 50 г, волоські горіхи - 30 г, рослинна олія - 40 г, лимонна цедра - 10 г, с...
Салат російський. Салат російський. Картопля - 500 г, селера - 20 г, морква - 50 г, зелений горошок - 200 г, свіжі гриби - 100 г, солоні огірки - 200 г, шинка або ва...