Коктейль-салат

Коктейль-салат

Для приготування салату коктейля беруть: м’якоть курки вареної – 70 г, яблука і селеру (корінь) – по 20 г, мигдаль – 10 г, вершки 35% і майонез –  по 15 г, цукор і зелень кропу – по 2 г, перець, сіль.

Селера, яблука (очищені від шкірки і насіння), м’якоть курки нарізати соломкою, смажений мигдаль подрібнити. Підготовлені продукти укласти в вазочки і залити сумішшю з майонезу, вершків, солі, перцю, цукру і зелені. Прикрасити зеленню, часточками яблук і мигдалю.

Радимо почитати:

Салат з помідорів та яблук зі сметаною.... Салат з помідорів та яблук зі сметаною. Стиглі щільні помідори і яблука, очищені від шкірки і серцевини, нарізати кружельцями. Укласти їх на тарілк...
Салат з цвітної капусти з ревнем.... Салат з цвітної капусти з ревнем. Цвітна капуста - 75 г, яблука - 50 г, ревінь - 20 г, салат - 10 г, кріп - 3 г, цукор - 5 г, сіль, сметана - 30 г. ...
Салат “Здоров’я”. Салат "Здоров'я". Свіжі огірки - 2 шт., Сира морква - 2 шт., Яблука - 2 шт., помідори - 2 шт., зелений салат - 100 г, сметана - 100 г, лимон - 1 / ...
Салат із буряка. Салат із буряка. Хрін і відвариний буряк подрібнити на крупній тертці, додати пасеровану цибулю, сіль, оцет, перемішати, заправити майонезoм, гірчи...