Салат “Київський”.

Салат “Київський”.

Відварене м’ясо і язик, окіст або рулет, відварені картопля і буряк, очищені від шкірочки огірки та гриби нарізати кубиками. Продукти поєднати і заправити майонезом або гірчичною заправкою. Прикрасити зеленню і яйцем.
М’ясо (готове) – 20 г, окіст або рулет – 10 г, язик – 10 г, картопля – 30 г, буряк і огірки солоні – по 10 г, гриби мариновані – 20 г, яйце – 1 / 4 шт., Майонез або гірчична заправка – 30 г, зелень.

Радимо почитати:

ЄВРЕЙСЬКИЙ САЛАТ ЄВРЕЙСЬКИЙ САЛАТ Беруться приблизно 6-7 баклажанів запікаються в духовці (коли вони майже запікаются в духовці то дуже голосно лопаються) очищаютьс...
Салат із язика. Салат з язика. Телячий або яловичий язик ретельно обмити, пошкрябати ножем і зварити в підсоленій воді з прянощами. Зварений язик вийняти з бульйону,...
Святковий рецепт від кухаря з Італії (Відео).... Салат "Святий Даніеле" з грушею і креветками в беконі від Валентино Бонтемпі
Салат із буряка та хріна. Салат із буряка та хріна. Буряки - 125 г, хрін -30 г, лимонна кислота, сіль, цукор - 5 г. Буряк спекти або відварити, очистити від шкірки, нарізат...