Салат “Київський”.

Салат “Київський”.

Відварене м’ясо і язик, окіст або рулет, відварені картопля і буряк, очищені від шкірочки огірки та гриби нарізати кубиками. Продукти поєднати і заправити майонезом або гірчичною заправкою. Прикрасити зеленню і яйцем.
М’ясо (готове) – 20 г, окіст або рулет – 10 г, язик – 10 г, картопля – 30 г, буряк і огірки солоні – по 10 г, гриби мариновані – 20 г, яйце – 1 / 4 шт., Майонез або гірчична заправка – 30 г, зелень.

Радимо почитати:

Вінегрет гарячий Вінегрет гарячий Картопля - 60 г, ріпа - 40 г, морква - 20 г, бруква - 10 г, корінь селери - 10 г, горошок зелений - 15 г, огірки засолені - 20 г, г...
Салат “Закарпатський”... Салат "Закарпатський" Огірки, яблука, варену моркву і картоплю очистити від шкірочки й нарізати кубиками. Корінь петрушки очистити, нарізати дрібни...
Салат з помідорів, цибулі, часнику та горіхів.... Салат з помідорів, цибулі, часнику і горіхів. Помідори нарізати тонкими кружальцями, цибулю - тонкими кільцями. Ядро горіхів дрібно порубати, часни...
Салат зі свіжих помідорів з бринзою.... Салат зі свіжих помідорів з бринзою. Помідори нарізати часточками, перець - соломкою, бринзу натерти на великій тертці. Все змішати, посолити, пос...