Салат “Київський”.

Салат “Київський”.

Відварене м’ясо і язик, окіст або рулет, відварені картопля і буряк, очищені від шкірочки огірки та гриби нарізати кубиками. Продукти поєднати і заправити майонезом або гірчичною заправкою. Прикрасити зеленню і яйцем.
М’ясо (готове) – 20 г, окіст або рулет – 10 г, язик – 10 г, картопля – 30 г, буряк і огірки солоні – по 10 г, гриби мариновані – 20 г, яйце – 1 / 4 шт., Майонез або гірчична заправка – 30 г, зелень.

Радимо почитати:

Вкусный салат из сыра и с сухариками.... Вкусный салат из сыра и с сухариками Салат из сыра с сухариками – даже очень сытный, им можно без проблем накормить всех гостей. Еще важный есть мо...
Салат з цвітної капусти з ревнем.... Салат з цвітної капусти з ревнем. Цвітна капуста - 75 г, яблука - 50 г, ревінь - 20 г, салат - 10 г, кріп - 3 г, цукор - 5 г, сіль, сметана - 30 г. ...
Салат з помідорів. Салат з помідорів. Помідори нарізати кружечками, прикрасити салатом, посипати рубаною зеленою цибулею і кропом. Посолити і полити рослинним масло...
Салат “Здоров’я”. Салат "Здоров'я". Свіжі огірки - 2 шт., Сира морква - 2 шт., Яблука - 2 шт., помідори - 2 шт., зелений салат - 100 г, сметана - 100 г, лимон - 1 / ...