Салат м’ясний.

Салат м’ясний.

Відварене, тушковане або смажене м’ясо (будь-якого виду), відварну картоплю, свіжі або квашені огірки, круто зварені яйця нарізати скибочками товщиною 2 см. Зелений салат нашаткувати.
М’ясо (готове) та картоплю – по 30 г, огірки – 20 г, салат зелений – 10 г, яйце – половинка, Майонез – 30 г. Продукти поєднати, заправити сумішшю майонезу і соусу “Південний” і викласти в салатник.

Радимо почитати:

Як приготувати салат «Прага».... Салат «Прага» Трошки незвичайний рецепт салату «Прага» я знайшов в одному зі старих журналів. Пошукавши рецепт салату «Прага» в інтернеті, виявила ...
Рецепти картопляного салату без майонезу.... Багато людей шукають рецепти картопляного салату без майонезу. Є багато причин , для цього , в тому числі є багато бажаючих спробувати новий тип карто...
Салат з печеного солодкого перцю з помідорами та ц... Салат з печеного солодкого перцю з помідорами та цибулею. Що потрібно для салату: Перець солодкий - 150-300 г, помідори - 250 г, цибуля ріпчаста - 50...
Салат із зеленої стручкової квасолі... Салат із зеленої стручкової квасолі Очищену від грубих волокон зелену стручкову квасолю нарізати по довжині, укласти в глибокий посуд, залити (до п...