Салат м’ясний.

Салат м’ясний.

Відварене, тушковане або смажене м’ясо (будь-якого виду), відварну картоплю, свіжі або квашені огірки, круто зварені яйця нарізати скибочками товщиною 2 см. Зелений салат нашаткувати.
М’ясо (готове) та картоплю – по 30 г, огірки – 20 г, салат зелений – 10 г, яйце – половинка, Майонез – 30 г. Продукти поєднати, заправити сумішшю майонезу і соусу “Південний” і викласти в салатник.

Радимо почитати:

Салат з селери. Салат з селери. Селера - 300 г, яблука - 200 г, волоські горіхи - 100 г, майонез - 160 г, сіль, цукор, перець. Потовщені кореневища селери звар...
Салат “Здоров’я”. Салат "Здоров'я". Свіжі огірки - 2 шт., Сира морква - 2 шт., Яблука - 2 шт., помідори - 2 шт., зелений салат - 100 г, сметана - 100 г, лимон - 1 / ...
Салат “Вітамінний” Як Приготувати Салат "Вітамінний"? Капусту нашаткувати, посолити і перетерти, сік віджати. Додати замочений ізюм, нарізані соломкою сиру моркву, ва...
Салат з латуку (або зелений салат) – по-грец... Салат з латуку (або зелений салат) - по-грецьки. Очищений і вимитий зелений салат (або латук) нарізати тонкими смужками, збризнути солоною водою і ...