Салат м’ясний.

Салат м’ясний.

Відварене, тушковане або смажене м’ясо (будь-якого виду), відварну картоплю, свіжі або квашені огірки, круто зварені яйця нарізати скибочками товщиною 2 см. Зелений салат нашаткувати.
М’ясо (готове) та картоплю – по 30 г, огірки – 20 г, салат зелений – 10 г, яйце – половинка, Майонез – 30 г. Продукти поєднати, заправити сумішшю майонезу і соусу “Південний” і викласти в салатник.

Радимо почитати:

Комбінований салат з макаронами (італійський рецеп... Комбінований салат з макаронами (італійський рецепт) М'ясо (курча чи молода баранина) - 300 г, морква - 100 г, селера (Корінь) - 50 г, гриби - 100 ...
Салат із зеленої цибулі. Салат із зеленої цибулі. Цибулю нарізати шматочками в 1-2 см, зварені круто яйця - кубиками. Перед самою подачею на стіл салат заправити оцтом, пос...
Приготувати Салат з червонокачанної капусти... Салат з червонокачанної капусти Капусту дрібно нашаткувати, перетерти із сіллю, залити оцтом і залишити на 5-6 годин. Потім посипати чорним меленим...
Вкусный салат из сыра и с сухариками.... Вкусный салат из сыра и с сухариками Салат из сыра с сухариками – даже очень сытный, им можно без проблем накормить всех гостей. Еще важный есть мо...