Салат по-латиськи

Салат по-латиськи

Відварені свинину та картоплю, огірки, яблука (без шкірки і насіння), оселедець, яйця нарізати скибочками. Продукти з’єднати і заправити сметанним соусом з додаванням хрону, оцту, гірчиці. Прикрасити скибочками огірків, яблук, помідорів, яєць, зеленню петрушки, листям салату.

М’ясо (готове) та картоплю – по 30 г, огірки засолені – 20 г, яблука – 10 г, оселедець – 15 г, яйце – 1 / 4 шт.;
Для соусу потрібно взяти: сметана – 35 г, хрін – 10 г, оцет – 5 г, яйце – 1 / 4 шт., гірчиця – 2 г; помідори – 10 г, зелень петрушки, салат зелений.

Радимо почитати:

Салати з Хріну. Салати з Хріну, але мабуть це більше звучить як приправа до мясних страв. Хрін з оцтом. До натертого хріну (приблизно півкіло) додається 2-3 ч.л...
Салат зі свіжих овочів, сиру та шинки... Салат зелений - 500 г, сир - 200 г, шинка (або копчена грудинка) - 150 г, помідори - 100 г, огірок - 50 г, ріпчаста цибуля - 50 г, олія рослинна - 40 ...
Фассула – салат з білої квасолі... Фассула - салат з білої квасолі Для салату потрібно замочити 300 г білої квасолі, 1 ст. ложка олії, 2-3 ст. ложки рослинної олії, 1 цибулина, винни...
Коктейль-салат Коктейль-салат Для приготування салату коктейля беруть: м'якоть курки вареної - 70 г, яблука і селеру (корінь) - по 20 г, мигдаль - 10 г, вершки 35...