Салат по-латиськи

Салат по-латиськи

Відварені свинину та картоплю, огірки, яблука (без шкірки і насіння), оселедець, яйця нарізати скибочками. Продукти з’єднати і заправити сметанним соусом з додаванням хрону, оцту, гірчиці. Прикрасити скибочками огірків, яблук, помідорів, яєць, зеленню петрушки, листям салату.

М’ясо (готове) та картоплю – по 30 г, огірки засолені – 20 г, яблука – 10 г, оселедець – 15 г, яйце – 1 / 4 шт.;
Для соусу потрібно взяти: сметана – 35 г, хрін – 10 г, оцет – 5 г, яйце – 1 / 4 шт., гірчиця – 2 г; помідори – 10 г, зелень петрушки, салат зелений.

Радимо почитати:

Салат із свіжих овочів з медом.... Салат із свіжих овочів з медом. Морква - 100 г, селера - 20 г, яблука - 50 г, волоські горіхи - 30 г, рослинна олія - 40 г, лимонна цедра - 10 г, с...
Салат “Вітамінний” Як Приготувати Салат "Вітамінний"? Капусту нашаткувати, посолити і перетерти, сік віджати. Додати замочений ізюм, нарізані соломкою сиру моркву, ва...
КІНОКО АЛЕ ТАМАНЕГІ (це фарширований лук по-японсь... КІНОКО АЛЕ ТАМАНЕГІ (це фарширований лук по-японськи). Для приготування страви потрібно зяти 4 середніх цибулини, 250 грам свиного фаршу, 1 куряче ...
Салат зі свіжим часником, сиром і петрушкою.... Салат зі свіжим часником, сиром і петрушкою. Очищений часник пропустити через м'ясорубку. Потім пропустити петрушку. Отримане пюре викласти в дерев...