Салат по-латиськи

Салат по-латиськи

Відварені свинину та картоплю, огірки, яблука (без шкірки і насіння), оселедець, яйця нарізати скибочками. Продукти з’єднати і заправити сметанним соусом з додаванням хрону, оцту, гірчиці. Прикрасити скибочками огірків, яблук, помідорів, яєць, зеленню петрушки, листям салату.

М’ясо (готове) та картоплю – по 30 г, огірки засолені – 20 г, яблука – 10 г, оселедець – 15 г, яйце – 1 / 4 шт.;
Для соусу потрібно взяти: сметана – 35 г, хрін – 10 г, оцет – 5 г, яйце – 1 / 4 шт., гірчиця – 2 г; помідори – 10 г, зелень петрушки, салат зелений.

Радимо почитати:

Салат з помідорів. Салат з помідорів. Помідори нарізати кружечками, прикрасити салатом, посипати рубаною зеленою цибулею і кропом. Посолити і полити рослинним масло...
Приготувати Салат з червонокачанної капусти... Салат з червонокачанної капусти Капусту дрібно нашаткувати, перетерти із сіллю, залити оцтом і залишити на 5-6 годин. Потім посипати чорним меленим...
Салат “Літній”. Салат "Літній". Свіжі огірки, сиру моркву і яблука нарізати соломкою, а листя салату - великими шматочками. Підготовлені продукти з'єднати і заправ...
Святковий рецепт від кухаря з Італії (Відео).... Салат "Святий Даніеле" з грушею і креветками в беконі від Валентино Бонтемпі