Вінегрет з овочів, яблук та зелені.

Вінегрет з овочів, яблук та зелені.

Картопля – 40 г, буряк – 20 г, морква – 20 г, боби – 20 г, свіжа капуста – 15 г, зелена цибуля – 20 г, салат – 10 г, помідори – 20 г, свіжі огірки – 20 г, яблука – 20 г, зелений горошок – 10 г, зелень – 5 г, рослинна олія – 15 г, сіль, цукор, лимонна кислота.

Картопля, буряк, моркву зварити в шкірці до готовності, остудити й нарізати скибочками або кубиками. Боби очистити, дрібно нарізати і відварити. Свіжу капусту, зелену цибулю і салат нашаткувати, помідори нарізати невеликими шматочками, свіжі огірки – кубиками, яблука – тонкими пластинками.
Підготовлені продукти змішати додавши зелений горошок, рубану зелень, заправити рослинним маслом, сіллю, цукром і лимонною кислотою.
Вінегрет покласти гіркою на тарілку або в салатник і прикрасити салатом, часточками помідора, посічений зеленою цибулею.

Радимо почитати:

Фассула – салат з білої квасолі... Фассула - салат з білої квасолі Для салату потрібно замочити 300 г білої квасолі, 1 ст. ложка олії, 2-3 ст. ложки рослинної олії, 1 цибулина, винни...
Коктейль-салат Коктейль-салат Для приготування салату коктейля беруть: м'якоть курки вареної - 70 г, яблука і селеру (корінь) - по 20 г, мигдаль - 10 г, вершки 35...
Приготовити Салат закусочний.... Салат закусочний. Білокачанну капусту і моркву очистити, промити. Капусту нашаткувати соломкою, перетерти із сіллю, додати  нашатковану моркву, зел...
Квасоля з цибулею в рослинній олії.... Квасоля з цибулею в рослинній олії. Квасолю зварити. Рубану цибулю спасерувати, з'єднати з помідорами, нарізаними кружечками, злегка прогріти в рос...