Салат із язика.

Салат з язика.
Телячий або яловичий язик ретельно обмити, пошкрябати ножем і зварити в підсоленій воді з прянощами. Зварений язик вийняти з бульйону, обдати холодною водою і відразу ж очистити. Язик нарізати тонкими скибочками. Окремо зварити коріння селери і нарізати їх кубиками. Овочі змішати з язиком, полити оцтом і олією. Посипати зеленню петрушки і рубаним яйцем.
Язик (відварний) – 500 г, селера (корінь) – 100 г, огірки солоні – 100 г, оцет – 40 г, олія рослинна – 50 г, яйце – 1 шт., Зелень. Заправити майонезом.

Радимо почитати:

Вінегрет гарячий Вінегрет гарячий Картопля - 60 г, ріпа - 40 г, морква - 20 г, бруква - 10 г, корінь селери - 10 г, горошок зелений - 15 г, огірки засолені - 20 г, г...
ЄВРЕЙСЬК?Й САЛАТ ЄВРЕЙСЬК?Й САЛАТ Беруться приблизно 6-7 баклажанів запікаються в духовці (коли вони майже запікаются в духовці то дуже голосно лопаються) очищаютьс...
Салат із свіжих овочів з медом.... Салат із свіжих овочів з медом. Морква - 100 г, селера - 20 г, яблука - 50 г, волоські горіхи - 30 г, рослинна олія - 40 г, лимонна цедра - 10 г, с...
Салат з бананами і селерою. Салат з бананами і селерою. Нарізані соломкою корінь селери, шматочками - банани, кубиками - яблука, потім салат перемішують, заправляють майонезом...