Бутерброд «Пікантний»

Бутерброд “Пікантний”
Ковбасу та шинку пропустити через м’ясорубку, масу змішати зі збитим яйцем і товченим перцем. Намазати скибочки батона отриманою масою, посипати тертим сиром, запекти.


Для бутерброда потрібно взяти: Хліб пшеничний – 100 г, ковбаса, шинка – 25 г, яйце – 1 шт., Чорний перець .

Радимо почитати:

Бутерброди з скумбрією і лимоном.... Бутерброди з скумбрією і лимоном. Беремо скумбрію і поливаємо соком лимона і залишити на 10-15 хвилин стояти у тарілці. Тоді шматочки батона намазати...
Смачний і великий бутерброд!... Ну якщо швидко... то спочатку зазирни в холодильник, далі з наявних продуктів... Ну і розмір бутерброду за бажанням. Головне, щоб було вершкове масло....
Як з’явився сендвіч? Хто придумав сендвіч? Честь винаходу такого продукту харчування, як бутерброд, більш відомого як сендвіч, належить Джону Монтегю, графу Сендвіч (17...
Бутерброди з бринзою і редисом... Бутерброди з бринзою і редисом Хліб пшеничний - 100 г, бринза - 50 г, масло вершкове - 10 г, редиска-20 г, цибуля ріпчаста - 10 г, маслини - 5 г,...