Бутерброд «Пікантний»

Бутерброд “Пікантний”
Ковбасу та шинку пропустити через м’ясорубку, масу змішати зі збитим яйцем і товченим перцем. Намазати скибочки батона отриманою масою, посипати тертим сиром, запекти.


Для бутерброда потрібно взяти: Хліб пшеничний – 100 г, ковбаса, шинка – 25 г, яйце – 1 шт., Чорний перець .

Радимо почитати:

Бутерброди з скумбрією і лимоном.... Бутерброди з скумбрією і лимоном. Беремо скумбрію і поливаємо соком лимона і залишити на 10-15 хвилин стояти у тарілці. Тоді шматочки батона намазати...
Бутерброди з бринзою і редисом... Бутерброди з бринзою і редисом Хліб пшеничний - 100 г, бринза - 50 г, масло вершкове - 10 г, редиска-20 г, цибуля ріпчаста - 10 г, маслини - 5 г,...
Бутерброди з скумбрією і горіхами.... Бутерброди з скумбрією і горіхами Треба батон нарізати на вісім тонких шматочків. Потім скибочки консервів "Скумбрія в маслі "розім'яти і змішати з р...
Як з’явився сендвіч? Хто придумав сендвіч? Честь винаходу такого продукту харчування, як бутерброд, більш відомого як сендвіч, належить Джону Монтегю, графу Сендвіч (17...