Бутерброди гарячі.

Бутерброди гарячі.
Скибочки хліба намазати маслом з одного боку. Між двома скибочками покласти начинку за вибором. Підготовлений бутерброд помістити в тостер (для підсмажування хліба і бутербродів) або на решітку, або на нагріту конфорку електричної плити і підсмажити до рум’янцю.

Ці бутерброди подають гарячими з гарячим напоєм за вибором (бульйоном у чашці, чаєм, кавою, меланжем та ін.)

Різновиди. Для начинки можна використовувати:
1) пропущені зелень, яйце, гриби і цибулю;
2) сир і кружечки помідорів;
3) майонез, кружечки ковбаси, гірчицю, помідори;
4) копчену грудинку, цибуля, сир, соус бешамель, гірчицю;
5) тушковане або обсмажене мелене м’ясо з додаванням соусу;
6) філе копченої риби з майонезом, цибулею і помідорами.

Основні продукти: Хліб пшеничний – 100 г, молоко – 20 г, шинка – 25 г, сало – 100 г.

Радимо почитати:

Бутерброди з бринзою і редисом... Бутерброди з бринзою і редисом Хліб пшеничний - 100 г, бринза - 50 г, масло вершкове - 10 г, редиска-20 г, цибуля ріпчаста - 10 г, маслини - 5 г,...
Бутерброди зі шпротами Бутерброди зі шпротами Потрібно шпроти розім'яти з вершковим маслом, додати до цієї маси 5-6 крапель лимонного соку. Отриманою масою намазати скибочк...
Бутерброди з оселедцем. Бутерброди з оселедцем Продукти: Хліб пшеничний - 100 г, оселедець (філе) - 25 г, лимон - 1 / 2 шт. Оселедець почистити, голову, шкіру і кістки...
Бутерброди гострі. Бутерброди гострі. Скибочки хліба обсмажити з обох боків на олії до золотистої скоринки. Часник подрібнити і нанести тонким шаром на обсмажений хліб,...