Бутерброди з бринзою і редисом

Бутерброди з бринзою і редисом


Хліб пшеничний – 100 г, бринза – 50 г, масло вершкове – 10 г, редиска-20 г, цибуля ріпчаста – 10 г, маслини – 5 г, перець мелений червоний.

Бринзу протерти через сито, додати перець, олію, натерту цибулю і дрібно нарізаний редис. Отриманою сумішшю намазати скибочки хліба, прикрасити маслинами і шматочками редиски.

Радимо почитати:

Бутерброди з сайри та яблук.... Приготувати бутерброди з сайри та яблук. Скибочки батона намазати вершковим маслом. Яблука помити, очистити від шкірки і насіння, подрібнити разом зі...
Бутерброди гарячі. Бутерброди гарячі. Скибочки хліба намазати маслом з одного боку. Між двома скибочками покласти начинку за вибором. Підготовлений бутерброд помістити ...
Бутерброди з скумбрією і горіхами.... Бутерброди з скумбрією і горіхами Треба батон нарізати на вісім тонких шматочків. Потім скибочки консервів "Скумбрія в маслі "розім'яти і змішати з р...
Готуемо майже бутерброди. Готуемо майже бутерброди: Для приготування треба купити піту (це корж прісний такий), розбираємо її на дві половинки (це легко, так як вона так печ...