Бутерброди з бринзою і редисом

Бутерброди з бринзою і редисом


Хліб пшеничний – 100 г, бринза – 50 г, масло вершкове – 10 г, редиска-20 г, цибуля ріпчаста – 10 г, маслини – 5 г, перець мелений червоний.

Бринзу протерти через сито, додати перець, олію, натерту цибулю і дрібно нарізаний редис. Отриманою сумішшю намазати скибочки хліба, прикрасити маслинами і шматочками редиски.

Радимо почитати:

Бутерброди зі шпротами Бутерброди зі шпротами Потрібно шпроти розім'яти з вершковим маслом, додати до цієї маси 5-6 крапель лимонного соку. Отриманою масою намазати скибочк...
Готуемо майже бутерброди. Готуемо майже бутерброди: Для приготування треба купити піту (це корж прісний такий), розбираємо її на дві половинки (це легко, так як вона так печ...
Готуємо бутерброди. БУТЕРБРОД? Для приготування бутербродів можна використовувати різні харчові продукти: мясо холодне відварне або підсмажене копчений або відварний я...
Бутерброди з скумбрією і лимоном.... Бутерброди з скумбрією і лимоном. Беремо скумбрію і поливаємо соком лимона і залишити на 10-15 хвилин стояти у тарілці. Тоді шматочки батона намазати...