Бутерброди з ікрою минтая

Бутерброди з ікрою минтая
Потрібні та інгридієнти: Батон – 100 г, ікра минтая – 25 г, масло вершкове – 10 г, лимон – 1 / 2 шт.

Скибочки батона потрібно намазати вершковим маслом, половинку кожного з них зверху намазати ікрою минтая (можна і іншою ікрою)), поряд покласти кружальця лимона.

Швидко і смачно!

Кулінарія на ORBK.NET

Радимо почитати:

Бутерброди з бринзою і редисом... Бутерброди з бринзою і редисом Хліб пшеничний - 100 г, бринза - 50 г, масло вершкове - 10 г, редиска-20 г, цибуля ріпчаста - 10 г, маслини - 5 г,...
Готуємо бутерброди. БУТЕРБРОДИ Для приготування бутербродів можна використовувати різні харчові продукти: мясо холодне відварне або підсмажене копчений або відварний я...
Бутерброди з скумбрією і лимоном.... Бутерброди з скумбрією і лимоном. Беремо скумбрію і поливаємо соком лимона і залишити на 10-15 хвилин стояти у тарілці. Тоді шматочки батона намазати...
Бутерброди з сайри та яблук.... Приготувати бутерброди з сайри та яблук. Скибочки батона намазати вершковим маслом. Яблука помити, очистити від шкірки і насіння, подрібнити разом зі...