Фассула – салат з білої квасолі

Фассула – салат з білої квасолі

Для салату потрібно замочити 300 г білої квасолі, 1 ст. ложка олії, 2-3 ст. ложки рослинної олії, 1 цибулина, винний оцет, томатна паста, часточка часнику, 2 ст. ложки насіченої зелені, 1 стручок болгарського перцю, 2 ст. ложки сметани, перець, сіль.

Квасолю замочину на ніч, потім довести до м’якості з невеликою кількістю води і жиру, не закриваючи каструлю кришкою. Ще теплу квасолю з’єднати з маслом, томатної пастою, винним оцтом, товченим часником і тертою цибулею. Додати дрібно нарізаний стручок перцю, посолити, поперчити і все добре перемішати. Подавати салат до столу охолодженим.

Радимо почитати:

Чудові салати для свята. САЛАТ "ВЕРТ?КАЛЬН?Й" 1) лук півкільцями = кількості яблук обшпарити окропом плюс 1 чайник. 2) яблука 3) сир 4) яйця (3 шт.) Між всіма шарами - м...
Салат з петрушки і зеленої цибулі.... Салат з петрушки і зеленої цибулі. Петрушка - 200 г, цибуля зелена або ріпчаста - 100 г, лимон - 1 шт., сіль, рослинна олія - 50 г. Зелена цибуля...
Салат зі свіжих помідорів з бринзою.... Салат зі свіжих помідорів з бринзою. Помідори нарізати часточками, перець - соломкою, бринзу натерти на великій тертці. Все змішати, посолити, пос...
Салат зі шпинату, щавлю і зеленої цибулі.... Салат зі шпинату, щавлю і зеленої цибулі. Шпинат, щавель, зелену цибулю та петрушку добре промити, дрібно нарізати і змішати, а потім збризнути оцт...