Фассула – салат з білої квасолі

Фассула – салат з білої квасолі

Для салату потрібно замочити 300 г білої квасолі, 1 ст. ложка олії, 2-3 ст. ложки рослинної олії, 1 цибулина, винний оцет, томатна паста, часточка часнику, 2 ст. ложки насіченої зелені, 1 стручок болгарського перцю, 2 ст. ложки сметани, перець, сіль.

Квасолю замочину на ніч, потім довести до м’якості з невеликою кількістю води і жиру, не закриваючи каструлю кришкою. Ще теплу квасолю з’єднати з маслом, томатної пастою, винним оцтом, товченим часником і тертою цибулею. Додати дрібно нарізаний стручок перцю, посолити, поперчити і все добре перемішати. Подавати салат до столу охолодженим.

Радимо почитати:

Салат з огірків зі сметаною.... Салат з огірків зі сметаною. Свіжі огірки нарізати тонкими кружальцями, посолити, залити сметаною, посипати рубаним зеленою цибулею, салатом і кроп...
Салат з редису зі сметаною. Салат з редису зі сметаною. Редис нарізати тонкими кружальцями, змішати з рубаною зеленою цибулею, кропом, посолити і залити сметаною. Редис - 1...
Салат з помідорів. Салат з помідорів. Помідори нарізати кружечками, прикрасити салатом, посипати рубаною зеленою цибулею і кропом. Посолити і полити рослинним масло...
Салат польський. Салат польський. Спаржу та картоплю відварити, остудити і нарізати дрібними кубиками, зелену цибулю - маленькими шматочками. Підготовлені овочі зап...