Каша рисова молочна з родзинками.

Каша рисова молочна з родзинками.

Рис промити кілька разів в холодній воді, залити окропом і довести до кипіння, варити на повільному вогні 10 хв. Залишити, щоб рис розбухнув. Залити рис гарячим молоком і додати добре промиті родзинки. Варити 10-15 хв. на повільному вогні. Наприкінці варіння додати в кашу вершкове масло.

Потрібні продукти для приготування каші: 250 г рису, 500 г молока, 75 г родзинок, 125 г окропу, 25 г вершкового масла, сіль – за смаком.

Радимо почитати:

Пюре з сочевиці Пюре з сочевиці Для того щоб приготувати пюре потрібно 2 ст. зерен перебрати, вимочити в теплій воді. Вийняти і покласти в каструлю разом з сирою ш...
Каша гречана – пухова. Каша пухова Продукти для приготування каші: крупа гречана - 2 склянки, яйця - 2 шт., Молоко - 4 склянки, масло вершкове - 50 г, вершки - 100 г, кориц...
КАША РИСОВА З ГАРБУЗОМ КАША РИСОВА З ГАРБУЗОМ Для приготування цієї каші беремо - 1 кг гарбуза який попередньо потрібно очистити, нарізати його шматочками, залити потім м...
Гур’ївська каша з горіхами і варенням.... Готуемо Гур'ївську кашу з горіхами і варенням. Готуємо так - горіхи волоські - 400 г, мигдаль - 100 г, вершки - 600 г, крупа манна - 1 / 3 склянки, ц...