Каша рисова молочна з родзинками.

Каша рисова молочна з родзинками.

Рис промити кілька разів в холодній воді, залити окропом і довести до кипіння, варити на повільному вогні 10 хв. Залишити, щоб рис розбухнув. Залити рис гарячим молоком і додати добре промиті родзинки. Варити 10-15 хв. на повільному вогні. Наприкінці варіння додати в кашу вершкове масло.

Потрібні продукти для приготування каші: 250 г рису, 500 г молока, 75 г родзинок, 125 г окропу, 25 г вершкового масла, сіль – за смаком.

Радимо почитати:

КАША З ГАРБУЗА ТА ПШОНА Для приготування каші потрібно 400 г гарбуза, 1 / 2 склянки молока, 2-3 ст ложки вершкового масла, 2-3 столові ложки пшона, 1 ст ложка меду, 1-2 ст ...
Гур’ївська каша з горіхами і варенням.... Готуемо Гур'ївську кашу з горіхами і варенням. Готуємо так - горіхи волоські - 400 г, мигдаль - 100 г, вершки - 600 г, крупа манна - 1 / 3 склянки, ц...
Каша гречана – пухова. Каша пухова Продукти для приготування каші: крупа гречана - 2 склянки, яйця - 2 шт., Молоко - 4 склянки, масло вершкове - 50 г, вершки - 100 г, кориц...
Каша ячна розмазня. Для приготування цієї каші треба взяти: 1 склянку молока, 1,5 склянки сиру, 2 склянки ячної крупи, 3 літри води, 2 столові ложки вершкового масла, 1 ч...