Квас “Перлинка”

Квас “Перлинка”
Воду закип’ятити і покласти в нюю цукор. Промиті лимони нарізувати разом з цедрою скибочками, злегка роздавити разом з цукром і покласти в солодку воду. Додати розтерті з цукром дріжджі, ретельно розмішати. Через 10-12 годин процідити крізь марлю, розлити в пляшки, щільно закупорити. Поставити в холодне місце. На наступний день квас готовий до вживання.
Продукти для приготування квасу: 4 лимона, 800-1000 г цукру, 30-40 г дріжджів, 10 л води.

Радимо почитати:

Австралійський томатний коктейль.... Австралійський томатний коктейль. Сік томатний - 3 склянки, цукор - 2 чайні ложки, сік лимонний - 2 чайні ложки, шеррі - 3 чайні ложки, цибуля подр...
Квас з лимона. Як приготувати квас з лимона. Приготувати квас з лимона - просто. Беремо 4 літри води, всипаємо 500 грам цукру і це треба закип'ятити. Після кипінн...
Приготування Квасу з сухаpів.... Вода - 1 л. Сухаpі - 200 г. Дpожжі - 10г. сахаpа - 50г. Сухаpі в емаліpованній кастpюлі залити окропом, закpити кришкою і настояти протягом 3 годин. ...
ПРИГОТУВАННЯ КВАСУ ІЗ ЯБЛУК.... ПРИГОТУВАННЯ КВАСУ ІЗ ЯБЛУК. Береться 1-1,5 кг яблук для чудо кваса, миється, ріжеться на шматки разом зі шкіркою, заливається 5 л. води й вариться...