Квас “Перлинка”

Квас “Перлинка”
Воду закип’ятити і покласти в нюю цукор. Промиті лимони нарізувати разом з цедрою скибочками, злегка роздавити разом з цукром і покласти в солодку воду. Додати розтерті з цукром дріжджі, ретельно розмішати. Через 10-12 годин процідити крізь марлю, розлити в пляшки, щільно закупорити. Поставити в холодне місце. На наступний день квас готовий до вживання.
Продукти для приготування квасу: 4 лимона, 800-1000 г цукру, 30-40 г дріжджів, 10 л води.

Радимо почитати:

Приготування Квасу з сухаpів.... Вода - 1 л. Сухаpі - 200 г. Дpожжі - 10г. сахаpа - 50г. Сухаpі в емаліpованній кастpюлі залити окропом, закpити кришкою і настояти протягом 3 годин. ...
Хлібний квас. Хлібний квас готується так. Житні сухарі покласти в каструлю або бочечку, залити окропом, дати постояти 3-4 години. Після цього настій процідити, покл...
Приготування Російського квасу... Російський квас Hа 5 л. квасового напою береться: Житній хліб - 1 кг. Цукор - 200 г. Пpессованні дpожжі - 50 г. Ізюм - 50 г. Вода - 6 л. Ч...
Готуємо Квас з мандаpінами. Квас - 3 л. Мандаpін - 1 шт. У звичайний хлібний квас, пеpед тим, як його поставити для бpожіння, додати часточки мандаpіна, настоювати 2 дні, пpоцеді...