Квас “Перлинка”

Квас “Перлинка”
Воду закип’ятити і покласти в нюю цукор. Промиті лимони нарізувати разом з цедрою скибочками, злегка роздавити разом з цукром і покласти в солодку воду. Додати розтерті з цукром дріжджі, ретельно розмішати. Через 10-12 годин процідити крізь марлю, розлити в пляшки, щільно закупорити. Поставити в холодне місце. На наступний день квас готовий до вживання.
Продукти для приготування квасу: 4 лимона, 800-1000 г цукру, 30-40 г дріжджів, 10 л води.

Радимо почитати:

Квас медово-пряний. Приготування квасу медово-пряного. В емальовану каструлю заливають 5 літрів води і опускають в нею марлевий вузлик з прянощами: хміль, кориця,імбир, ...
Приготування Квасу з сухаpів.... Вода - 1 л. Сухаpі - 200 г. Дpожжі - 10г. сахаpа - 50г. Сухаpі в емаліpованній кастpюлі залити окропом, закpити кришкою і настояти протягом 3 годин. ...
ПРИГОТУВАННЯ КВАСУ ІЗ ЯБЛУК.... ПРИГОТУВАННЯ КВАСУ ІЗ ЯБЛУК. Береться 1-1,5 кг яблук для чудо кваса, миється, ріжеться на шматки разом зі шкіркою, заливається 5 л. води й вариться...
МЕДОВИЙ КВАС: Відмінного смаку.... МЕДОВИЙ КВАС: Відмінного смаку. Покладіть в кадочку 1 фунт перебраних родзинок і п'ят ізрізаних гуртками лимонів, облийти 4 фунтами гарною патокою;...