Квас “Перлинка”

Квас “Перлинка”
Воду закип’ятити і покласти в нюю цукор. Промиті лимони нарізувати разом з цедрою скибочками, злегка роздавити разом з цукром і покласти в солодку воду. Додати розтерті з цукром дріжджі, ретельно розмішати. Через 10-12 годин процідити крізь марлю, розлити в пляшки, щільно закупорити. Поставити в холодне місце. На наступний день квас готовий до вживання.
Продукти для приготування квасу: 4 лимона, 800-1000 г цукру, 30-40 г дріжджів, 10 л води.

Радимо почитати:

ПРИГОТУВАННЯ КВАСУ ІЗ ЯБЛУК.... ПРИГОТУВАННЯ КВАСУ ІЗ ЯБЛУК. Береться 1-1,5 кг яблук для чудо кваса, миється, ріжеться на шматки разом зі шкіркою, заливається 5 л. води й вариться...
Приготування Російського квасу... Російський квас Hа 5 л. квасового напою береться: Житній хліб - 1 кг. Цукор - 200 г. Пpессованні дpожжі - 50 г. Ізюм - 50 г. Вода - 6 л. Ч...
Квас з лимона. Як приготувати квас з лимона. Приготувати квас з лимона - просто. Беремо 4 літри води, всипаємо 500 грам цукру і це треба закип'ятити. Після кипінн...
МЕДОВИЙ КВАС: Відмінного смаку.... МЕДОВИЙ КВАС: Відмінного смаку. Покладіть в кадочку 1 фунт перебраних родзинок і п'ят ізрізаних гуртками лимонів, облийти 4 фунтами гарною патокою;...