Пожарські котлети.

Пожарські котлети

Для приготування потрібно взяти: 350 г курячого м’яса, 150 г яловичини, перець, сіль, сметана, масло, 1 яйце, панірувальні сухарі.

М’ясо провернути через м’ясорубку, додати трохи солі і перцю, сметани і сформувати біфштекси. У середину кожного покласти по шматочку масла. Обваляти в яйці і сухарях і обережно засмажити в олії.

Радимо почитати:

Приготування курки з медом та грибочками на Старий... Курочка з медком та грибочками на Старий Новий Рік: Нам потрібно: 1 кг філе курки, 250 грамм печериць, 1 стол. ложка борошна, 1 літр бульйону, 2 ст...
Кулінарний рецепт як приготувати курку в сметані... Відео кулінарія. Відео кулінарний рецепт приготування курчати в сметані
Смажений гусак з яблуками. Смажений гусак з яблуками. Для приготування страви потрібно взяти: гусак - 2-2,5 кг, сіль, перець - 1ч. ложка, яблука - 0,5-0,8 кг, майоран - 2 г...
Смажений півень по-віденськи... Смажений півень по-віденськи Продукти для страви: Півень - 1шт, сіль, борошно, яйце - 1 шт., Сухарі панірувальні, масло для смаження, скибочки лимо...