Шведський яблучний торт

Готуємо шведський яблучний торт

Берем для цього такі продукти: 500-600 г яблук, 80 г вершкового масла або маргарину, пів склянки цукру, 125 г мигдалю, 1 ст. ложка борошна, сік і цедра лимона 0.5, 2 яйця.

Яблука очистити, звільнити від серцевини і нарізувати тонкими скибочками. Взяти трохи води, додати ложку цукру і прокип’ятити. В отриманому сиропі кілька хвилин згасити скибочки яблук. Залишки цукру розтерти з маслом, додати жовтки і мелений мигдаль, а також цедру лимона і лимонний сік. Збити білки з невеликою кількістю цукру і змішати з усією масою. Вогнетривкий посуд змазати маслом, викласти дно її скибочками яблук, на них вилити отриману масу і поставити форму з яблучним тортом в духовку і запікати 45 хв на слабкому вогні. Подати в формі у вигляді десерту і полити холодним ванільним соусом.

Радимо почитати:

Як приготувати торт “НАПОЛЕОН”.... Торт «Наполеон». Інгредієнти для приготування торта: Для тіста: стакан молока, бажано холодного 150 гр маргарину охолодженого яйце лимонна кисл...
ГОРІХОВИЙ ТОРТ. ГОРІХОВИЙ ТОРТ. Для приготування торта потрібно розтерти жовтків так 5 зі склянкою цукру до повної пишності, потім влити туди склянку сметани, пере...
Як приготувати смачний крем.... КРЕМ Олійно АБРИКОСОВИЙ. До основного крему ДОДАТИ 1 СТ. ЛОЖКУ АБРІКОСОВОГО лікеру або НАСТОЙКИ, АБО СИРОПУ ІЗ абрикосового варення. Підфарбувати К...
Торты на заказ Киев. Многие люди, когда на носу долгожданный праздник - День рождение сына или дочери, свадьба, Новый год, юбилей или корпоративный праздник, 8 Марта - зад...