Шведський яблучний торт

Готуємо шведський яблучний торт

Берем для цього такі продукти: 500-600 г яблук, 80 г вершкового масла або маргарину, пів склянки цукру, 125 г мигдалю, 1 ст. ложка борошна, сік і цедра лимона 0.5, 2 яйця.

Яблука очистити, звільнити від серцевини і нарізувати тонкими скибочками. Взяти трохи води, додати ложку цукру і прокип’ятити. В отриманому сиропі кілька хвилин згасити скибочки яблук. Залишки цукру розтерти з маслом, додати жовтки і мелений мигдаль, а також цедру лимона і лимонний сік. Збити білки з невеликою кількістю цукру і змішати з усією масою. Вогнетривкий посуд змазати маслом, викласти дно її скибочками яблук, на них вилити отриману масу і поставити форму з яблучним тортом в духовку і запікати 45 хв на слабкому вогні. Подати в формі у вигляді десерту і полити холодним ванільним соусом.

Радимо почитати:

Австралійський фруктовий торт.... Що не торт то свято, і так беремо для цього торта фрукти - 450 грам, вершкове масло - 150 грам та цукору 1 стакан, куряче яйце - 2 штуки, цедру лимона...
Як приготувати торт «Мурашник».... Торт «Мурашник». Кожна дівчина може назвати себе господинею якщо вміє готувати десерти, а саме торти. Сьогодні ми приготуємо один з найпростіших то...
Як приготувати сирні смачні булочки ?... Для приготування смачних сирних булочок, нам потрібні будуть такі інгредієнти : - Сир гауда - 250 гр - Сухі дріжджі - 1 ч. л. - Цукор пісок - 1 ч...
Торт по немецки – 3ахер Тесто для приготовления делают так: берут шоколад  около 150 грамм или какао порошок – 30 грамм, пудра сахарная пудра – 30 грамм, сливки две столовых...