Смажені мариновані курчата.

Смажені мариновані курчата

Курчата 2 шт. по 0,5 кг, вино біле 1 склянка, сік ананасовий 3 склянки, масло – 75 г, ананас подрібнений – 150 г, банан – 2 шт, сіль, перець чорний – за смаком.

Випатрати тушки курчат і замочити на 2 години в ананасовому соку і білому вині. Вийняти, дати стекти маринаду, посолити, запікати в духовці 40 хв при 240С, поливаючи соком, в якому курчата маринувалися. Вийняти курчат, розвести сік, що залишився в посуді, маринадом, додати нарізану кубиками ананас і банани, сіль і чорний перець. Поставити соус кипіти, поки не загусне. Залити смажених курчат соусом, прикрасити скибочками лимона і подати.

Радимо почитати:

КУРКА з яблуками та С?РОМ КУРКА з яблуками та С?РОМ Потрібна курка 1 кг, масло вершкове 3-4 ст л, томат-паста 200 г, яблука 3-4 шт, ріпчаста цибуля 2, сир 50 г, вода 2-3 ст ...
Курка з хрусткою скоринкою. Курка з хрусткою скоринкою. Берем курку 0,5 кг, панірувальні сухарі пів склянки, тертий сир - 2 столові ложки, масло вершкове теж пів склянки склян...
Смажений гусак з яблуками. Смажений гусак з яблуками. Для приготування страви потрібно взяти: гусак - 2-2,5 кг, сіль, перець - 1ч. ложка, яблука - 0,5-0,8 кг, майоран - 2 г...
Кулінарний рецепт як приготувати курку в сметані... Відео кулінарія. Відео кулінарний рецепт приготування курчати в сметані