Смажений півень по-віденськи

Смажений півень по-віденськи

Продукти для страви: Півень – 1шт, сіль, борошно, яйце – 1 шт., Сухарі панірувальні, масло для смаження, скибочки лимона і кілька гілочок петрушки.

Для приготування потрібно півня розділити на 4 частини, натерти сіллю, обваляти в борошні, збитому яйці і сухарях і засмажити в киплячому маслі до утворення золотистої скоринки приблизно 15 хв. Подавати, смаженого півня потрібно прикрасивши гілочками петрушки і лимоном.

Радимо почитати:

Курча в хрусткій скоринці. Курча в хрусткій скоринці. Потрібно для приготування страви: Курча 0,5 кг, панірувальні сухарі 0.5 склянки, тертий сир 2 столові ложки, масло вершк...
Смажений гусак з яблуками. Смажений гусак з яблуками. Для приготування страви потрібно взяти: гусак - 2-2,5 кг, сіль, перець - 1ч. ложка, яблука - 0,5-0,8 кг, майоран - 2 г...
Приготування курки з медом та грибочками на Старий... Курочка з медком та грибочками на Старий Новий Рік: Нам потрібно: 1 кг філе курки, 250 грамм печериць, 1 стол. ложка борошна, 1 літр бульйону, 2 ст...
Пожарські котлети. Пожарські котлети Для приготування потрібно взяти: 350 г курячого м'яса, 150 г яловичини, перець, сіль, сметана, масло, 1 яйце, панірувальні суха...