Суп з фрикадельками.

Суп з фрикадельками.

Цибулину натерти на дрібній тертці, додати у фарш, приєднати збите яйце, посолити, ретельно вимішати і зробити невеликі фрикадельки.

Фрикадельки відварювати 2-3 хв, коли будуть готові фрикадельки вийняти з бульйону, залити 2 л окропу, додати нашатковану картоплю, лавровий лист і перець горошком та варити 10 хв. Моркву порізати соломкою, що залишилася цибулину нашаткувати кубиками, пасерувати на рослинній олії і додати в суп. Варити 5 хв. Перед подачею до столу додати за смаком зелень і сметану.

Беремо для приготування супу: 400 г фаршу м’ясного, 1 яйце, 3 картоплини, 2 цибулини, моркву, лавровий лист, перець горошком, сіль – за смаком.

Радимо почитати:

СУП “ПОД?Х ОСЕНІ” СУП "ПОД?Х ОСЕНІ"Беремо для супа: картопля, цибуля, морква, часник, плавлені сирки - 2 шт., зелень (петрушка і чи то кінза, чи кріп).Закип'ятити 1 л. ...
КВАСОЛЕВ?Й СУП З ГР?БАМ? ТА СМЕТАНОЮ... Для приготування цієїї першої страви потрібно взяти 200 г грибів (трубчасті гриби і сироїжки), 250 грам кісток, 50 гтрам цибулі, 100 грам білої квасол...
Солянка збірна. Солянка збірна м'ясна. Основні компоненти страви: кістки м'ясні - 125 грам, м'ясо - 40 грам, варена шинка(окіст зі шкіркою) - 20 г, свіжі сосиски -...