Суп з плавленим сиром.

СУП з плавленим сиром

Вариш картоплю, моркву, цибулину, спеції, як для звичайного картопляного супу, але не на м’ясному бульйоні, а просто на воді. Коли все майже готове додаєш покришений плавлений сирок (1 сир близько літра на 2). Помішуючи, доводиш до кипіння, і суп готовий. Сирки можна використовувати практично будь-які, але особливо хороші з цибулею або перцем – вони мало не спеціально для цього супу існують. Перед вживанням дуже добре в тарілку додати дрібно порізану цибулю. Виходить дуже смачно.

Радимо почитати:

Ц?БУЛЬН?Й СУП по-паризькі Ц?БУЛЬН?Й СУП по-паризькі Для 6 чоловік: 3 склянки нарізаної дрібними кубиками ріпчастої цибулі, 3 ст. ложки вершкового масла, 3 ст. ложки пшенично...
Часниковий суп. Що потрібно для приготування часникового супу, перше це треба взяти 3-4 головки великого часнику, далі нам пригодиться рафінована олія (бажено оливков...
Приготовити Розсольник домашній.... Розсольник домашній. Капуста - 200 г, картопля - 500 г, морква - 100 г, петрушка - 150 г, селера - 50 г, цибуля ріпчаста  - 100 г, цибуля-порей - 1...
Чалоп – холодний узбецький суп... Чалоп - холодний узбецький суп Щоб приготувати чолоп потрібно взяти такі продукти: 1 л кислого молока, 2 л кип'яченої охолодженої води, 2 зелених ...