Суп з плавленим сиром.

СУП з плавленим сиром

Вариш картоплю, моркву, цибулину, спеції, як для звичайного картопляного супу, але не на м’ясному бульйоні, а просто на воді. Коли все майже готове додаєш покришений плавлений сирок (1 сир близько літра на 2). Помішуючи, доводиш до кипіння, і суп готовий. Сирки можна використовувати практично будь-які, але особливо хороші з цибулею або перцем – вони мало не спеціально для цього супу існують. Перед вживанням дуже добре в тарілку додати дрібно порізану цибулю. Виходить дуже смачно.

Радимо почитати:

Чалоп – холодний узбецький суп... Чалоп - холодний узбецький суп Щоб приготувати чолоп потрібно взяти такі продукти: 1 л кислого молока, 2 л кип'яченої охолодженої води, 2 зелених ...
Рецепт супу з сиром. Рецепт супу з сиром. Варимо курку і телятину. Охолоджуємо м'ясо в бульйоні. Витягуємо. Бульйон знову ставимо на вогонь. Поки бульйон закипає повніс...
Суп рибний з перловою крупою... Суп рибний з перловою крупою Інгридієнти: 500 г риби, 75 г перлової крупи, цибулина, морква, корінь петрушки, 75г  рослинної олії, 1 лавровий лист,...
ЦИБУЛЬНИЙ СУП по-паризькі ЦИБУЛЬНИЙ СУП по-паризькі Для 6 чоловік: 3 склянки нарізаної дрібними кубиками ріпчастої цибулі, 3 ст. ложки вершкового масла, 3 ст. ложки пшенично...