Вафлі по-фламандськи.

Готуємо вафлі по-фламандськи

Для приготування вафлів потрібно: 220 г борошна, 125 г масла, 1 ст. ложка цукру, 250 г молока, 15 г дріжджів, 3 яйця, лимон, сіль.

Масло розтерти з цукром, додати яйця, борошно і розведені в невеликій кількості теплого молока дріжджі, потім влити залишок молока. Приправити сіллю і соком лимона. Замісити тісто і поставити в тепле місце. Тісто, що підійшло випікати в спеціальній формі для вафель, заздалегідь посипавши її ванільним цукром.

Радимо почитати:

Фрукти смажені в тісті. Фрукти смажені в тісті. Беремо для приготування: 450 г. свіжих фруктів. Банани, ананаси, яблука, груші нарізати на скибочки. Маленькі за розміром ф...
Яблучний рулет “Святковий”.... Яблучний рулет "Святковий". Тісто дл яблучного рулету: борошно - 250 г, яйце - 1 шт., Масло рослинне 2 - 3 ст. ложки,  сіль - 5 г, вода 3 - 4 ст. лож...
Мекленбурзький рулет зі шкварками... Мекленбурзький рулет зі шкварками Продукти для приготування страви: 100 г відвареної картоплі, 250 г борошна, 250 г шкварок, 2 яйця, 1 цибулина, 1 ...
Южноафриканское печенье к кофе.... Южноафриканское печенье к кофе. Для приготовления печенья надо взять пол кило муки, 5 грамм соли, пакетик разрыхлителя, 60 грамм масла сливочного, ...