Яблучний рулет “Святковий”.

Яблучний рулет “Святковий”.
Тісто дл яблучного рулету: борошно – 250 г, яйце – 1 шт., Масло рослинне 2 – 3 ст. ложки,  сіль – 5 г, вода 3 – 4 ст. ложки, кілька крапель оцту, вершкове масло  – 15 г.
Далі готуємо яблучну начинку: яблука 800-1000 г, додаємо жменю родзинок, жменю  товченого мигдалю, 100 г панірувальних сухарів, 100 г цукру, третину чайної ложки, кориці, вершкове масло.   Для приготування начинки для рулета потріюно яблука очистити від шкіри, видалити  серцевину, нарізати дрібними часточками, змішати з мигдалем і родзинками.  Панірувальні сухарі змішати з невеликою кількістю цукру, злегка обсмажити на вершковому маслі і посипати підготовлене, змащене маслом тісто, розподіливши на ньому начинку (яблука, родзинки і мигдаль,  перемішані разом), зверху посипати корицею, змішаною з цукром потім скачати рулет.
Тепер відносно тіста: борошно просіяти, змішати з яйцем, додати олію,  сіль, оцет і замісити круте тісто. Тісто не слід розгортати, його  потрібно з силою кидати на дошку, поки воно не перестане приставати до рук і до дошки і не почне міхуритися. Тісто скропити теплою водою і прикрити підігрітим рушником. Залишити тісто на півгодини, розкотити  у вигляді трикутника і розтягувати руками до тих пір, поки тісто не  стане зовсім прозорим. Дуже тонко розкачане тісто залишити на  деякий час, щоб воно підсохло. Тісто змастити розтопленим  маслом і третину поверхні покрити начинкою. Потім скачати в рулет, краї міцно защипами і викласти на змащене жиром деко.  Збризкати зверху розтопленим маслом і випікати при помірній температурі рівно 45 хв. Рулет слід часто змащувати розтопленим маслом. Коли рулет буде готовий, посипати його цукровою пудрою і  розрізати на частини товщиною 2-4 см. Подавати в теплому або холодному вигляді з кулькою ванільного морозива та свіжими фруктами.

Радимо почитати:

Сливи у тісті і сухарях. У картопляне пюре додати яйце і борошно. Вийде тісто з картоплею. Розкачати і такі собі млинці зробити, але товстіші, потім кладете сливу без кісточки...
Оладки бананові. Нам знадобиться для приготування : 300 гр бананів, 60 мл молока, 100 гр вівсяної муки, Сіль, за смаком, Половинка яйця, 30 г масла рослинного....
Вафлі по-фламандськи. Готуємо вафлі по-фламандськи Для приготування вафлів потрібно: 220 г борошна, 125 г масла, 1 ст. ложка цукру, 250 г молока, 15 г дріжджів, 3 яйця, ...
Новорічні печеньки у формі ялинок і дідів Морозів.... Новорічні печеньки у формі ялинок і дідів Морозів. Для тесту можете взяти будь який, улюбленний Вам рецепт. Найголовніше це додання йому святкової фор...