Коньячний соус.

Коньячний соус

Берем такі продукти для соусу: 30 г вершкового масла, 2 ст. ложки цукру, 1 склянка коньяку.

Потрібно розтопити на слабкому вогні масло і цукор, потім додати коньяк і дати цьому соусу закипіти, потім одержаний соус виливаємо на пудинг і підпалюємо. Цей соус буде горіти, якщо він тільки що закипів.

Радимо почитати:

Соус з цибулі та часнику. Соус з цибулі та часнику. Для приготування соусу на 400 г шиpокої локшини потрібно взяти сіль, 1 цибулина, 1 часточка часнику, 2 ст.л. оливкого мас...
Як приготувати кабачкову ікру.... Кабачкова ікра, для тих, хто любить ніжну консистенцію. Є багато рецептів для того, щоб приготувати кабачкову ікру. Ось один з цих рецептів. Для ти...
Чатні гостра пряна приправа.... Чатні гостра пряна приправа. Яблука (антонівка)- 200 г, родзинки - 75 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., Помідори - 2 шт., Цукор - 200 г, по щіпці порошку...
Соус спіреллі. Соус спіреллі. Готуємо соус на 400 г спіpеллі локшини. Сіль, 200 г очищеної савойської капусти, 8 листочків шавлії, 200 г копченого бекону тонконаp...