Салати з Хріну.

Салати з Хріну, але мабуть це більше звучить як приправа до мясних страв.

Хрін з оцтом.

До натертого хріну (приблизно півкіло) додається 2-3 ч.л. цукру і трохи менше 1 ч.л. солі. Все перемішується. Потім береться 3% оцет і доливається у хрін, поки не буде досягнута потрібна консистенція (хрін повинен бути соковитим, причому сік повинен бути видно). Одночасно пробується. Якщо потрібно, додається цукор, сіль, або якщо сильно кислий виходить, то кип’ячена вода.

Хрін з буряковим соком.

Готується так само, як і Хрін з оцтом, але оцту дається менше, і додається сік з сирого столового буряка. Кількість бурякового соку визначається естетичним почуттям того хто готує хрін. Коли хрін буде радувати око і язик )), тоді він готовий.

Готуємо Хрін з яблуками.

Готується теж так само, як і Хрін з оцтом, але спочатку до вказаної кількості (0.5 кг хрону) додається 0.1 кг тертих кислих яблук, а потім салат доводиться до потрібної кислотності оцтом. Бажано підфарбувати буряковим соком, тому що яблука можуть потемніти.

Хрін зі сметаною.

Використовуємо основний кулінарний рецепт,  як і Хрін з оцтом,  то б то (хрін + сіль + цукор) і замість оцту сметана. Відрізняється більш ніжним і не таким гострим смаком в порівнянні з попередніми рецептами салатів.

Радимо почитати:

Чудові салати для свята. САЛАТ "ВЕРТ?КАЛЬН?Й" 1) лук півкільцями = кількості яблук обшпарити окропом плюс 1 чайник. 2) яблука 3) сир 4) яйця (3 шт.) Між всіма шарами - м...
Салат з цвітної капусти. Приготувати Салат із цвітної капусти. Капусту відварити, охолодити у відварі, розібрати на дрібні качанчики. Помідори та огірки нарізати тонкими ск...
Салати від природи. Салат з календулою Огірки очистити і нарізати тонкими скибочками. Цибулю і календулу подрібнити, змішати з огірками, викласти на тарілку і прикраси...
Салат з болгарського перцю з яблуками, зеленню, ци... Салат з болгарського перцю з яблуками, зеленню, цибулею та сметаною. Болгарський перець і салат нашинкувати, зелениу цибулю і зелень петрушки посік...