Яблука з цукром

Приготувати яблука з цукром.

Продукти: 4 яблука, 4 чайних ложки цукру або варення.

Яблука треба помити, відрізати верхню частку як  капелюшок, вирізати серцевину яблука (не прорізаючи яблуко наскрізь). У отвори, всипати цукор або покласти варення. Яблука накрити кришками-капелюшками, зрізаними спочатку і поставити у форму або теплостійку тарілку. Помістити в духовку або мікрохвильову піч. Коли яблукаотримають загорілий соковитий вигляд і цукор розчиниться, можна витягувати. Остудити і прятного апетиту.

Радимо почитати:

Варення з волоських горіхів для тортів.... Варення з волоських горіхів для тортів. Зелені горіхи наколоти, вимочити 9 днів у воді, уварити до м'якості. На 1 фунт горіхів взяти 2  фунта (800 г)...
Як приготувати Рафаелло. Готуємо Рафаелло вдома! Что нам потрібно для приготування Рафаелло: 300 гр кокосової стружки 250 гр згущеного молока 150 г мигдалю (якщо немає...