Апельсинова ікра із сушених кірочок.

Апельсинова ікра із сушених кірочок.

Скоринки від свіжих апельсинів замочити в холодній проточній воді, нехай собі мокнуть дня 2-3. Тільки воду 2 рази на день міняти потрібно. Після вимочування скоринки кип’ятимо хвилин 5 (основа для напою). Варимо сироп з цукру і води, а поки він вариться – пропустимо скоринки через м’ясорубку. Опустимо їх в готовий сироп і далі варимо, як звичайне варення, тобто до невеликого уварювання. Виходить щось, схоже на “Апельсинову ікру” – багато ікринок і майже немає сиропу (він усмоктується). Перекладаємо в банку і зберігаємо в холодильнику. Смачно навіть так поїсти. Піде як начинка до пирогів. Кількість складових залежить від кількості вихідних – кірочок.

Затіяли ремонт на кухні чи у самій квартирі тоді вам потрібно звернути на ламинат из Германии в ассортименте, широкий вибір та відмінна якість.