КАША З ГАРБУЗА ТА ПШОНА

Для приготування каші потрібно 400 г гарбуза, 1 / 2 склянки молока, 2-3 ст ложки вершкового масла, 2-3 столові ложки пшона, 1 ст ложка меду, 1-2 ст ложки родзинок без кісточок, сіль.

Очищений гарбуз натерти на крупній тертці і тушкувати в товстостінній каструлі з молоком і маслом до напівготовності (приблизно 20 хв). Потім додати промите пшоно, сіль, мед, родзинки, все розмішати і продовжувати варити під кришкою до готовності. Каструлю з готовою кашею загорнути в папір або потримати в духовці.

Радимо почитати:

Каша ячна розмазня. Для приготування цієї каші треба взяти: 1 склянку молока, 1,5 склянки сиру, 2 склянки ячної крупи, 3 літри води, 2 столові ложки вершкового масла, 1 ч...
Смачно Кюфта-бозбаш. Готується страва так - з кісток баранини бульйон варять, а через м'ясорубку м'якоть пропускають разом з цибулею, додають ряс у фарш, перець, сіль, пер...
Гур’ївська каша з горіхами і варенням.... Готуемо Гур'ївську кашу з горіхами і варенням. Готуємо так - горіхи волоські - 400 г, мигдаль - 100 г, вершки - 600 г, крупа манна - 1 / 3 склянки, ц...
Каша рисова молочна з родзинками.... Каша рисова молочна з родзинками. Рис промити кілька разів в холодній воді, залити окропом і довести до кипіння, варити на повільному вогні 10 хв. ...