КАША З ГАРБУЗА ТА ПШОНА

Для приготування каші потрібно 400 г гарбуза, 1 / 2 склянки молока, 2-3 ст ложки вершкового масла, 2-3 столові ложки пшона, 1 ст ложка меду, 1-2 ст ложки родзинок без кісточок, сіль.

Очищений гарбуз натерти на крупній тертці і тушкувати в товстостінній каструлі з молоком і маслом до напівготовності (приблизно 20 хв). Потім додати промите пшоно, сіль, мед, родзинки, все розмішати і продовжувати варити під кришкою до готовності. Каструлю з готовою кашею загорнути в папір або потримати в духовці.

Радимо почитати:

Смачно Кюфта-бозбаш. Готується страва так - з кісток баранини бульйон варять, а через м'ясорубку м'якоть пропускають разом з цибулею, додають ряс у фарш, перець, сіль, пер...
КАША РИСОВА З ГАРБУЗОМ КАША РИСОВА З ГАРБУЗОМ Для приготування цієї каші беремо - 1 кг гарбуза який попередньо потрібно очистити, нарізати його шматочками, залити потім м...
Каша гречана – пухова. Каша пухова Продукти для приготування каші: крупа гречана - 2 склянки, яйця - 2 шт., Молоко - 4 склянки, масло вершкове - 50 г, вершки - 100 г, кориц...
Каша рисова молочна з родзинками.... Каша рисова молочна з родзинками. Рис промити кілька разів в холодній воді, залити окропом і довести до кипіння, варити на повільному вогні 10 хв. ...