Пюре з сочевиці

Пюре з сочевиці

Для того щоб приготувати пюре потрібно 2 ст. зерен перебрати, вимочити в теплій воді. Вийняти і покласти в каструлю разом з сирою шинкою, 2 цибулинами і 2 морквинами. Додати трохи порею і залити 1,5 л бульйону. Довести до кипіння і варити на повільному вогні 2 години. Потім шинку і коріння вийняти, а сочевицю протерти через сито, змішати з 2 ст.л вершкового масла, розвести бульйоном і посолити. Подавати з гринками і якщо у вас праздник то ви можете приемно здивувати гостей такою оригінальною стравою.

Радимо почитати:

Смачно Кюфта-бозбаш. Готується страва так - з кісток баранини бульйон варять, а через м'ясорубку м'якоть пропускають разом з цибулею, додають ряс у фарш, перець, сіль, пер...
Каша рисова молочна з родзинками.... Каша рисова молочна з родзинками. Рис промити кілька разів в холодній воді, залити окропом і довести до кипіння, варити на повільному вогні 10 хв. ...