РАКОВ?Й СОУС

Для приготування соусу потрібно взяти 25 раків, чверть склянки борошна, дві ложки масла, дві ложки сметани, ложку сиру і кропу, один лимон.

Раки потрібно зварити із сіллю і кропом, очистити ніжки і шийки, всю що залишилася шкаралупа стовкти, підсмажити в олії, всипати борошно, розмішати та розвести 3 склянками бульйону, прокип’ятити, влити сік з лимона, сметану, сир, закип’ятити і всипати трохи зеленого кропу.

Обливати на блюді варену курку, мізки, рибу, та ін.. Подавати як гарнір до ракових шийок і ніжок.

Любите готовить дома, а вы знаете как приготовить суши роллы видео может вам помочь сделать кулинарный шедевр. Между прочим суши популярное блюдо не только в японии но и у нас.

Радимо почитати:

Соус для локшини. Для приготування соусу на 400 г довгої шиpокої локшини беремо - сіль, 400 г замоpоженних кpеветок (відваренних і очищених), 1 маленька цибулина, 2 ст....