Як приготувати картопляні кнедлі.

Картопляні кнедлі.

Зварити 1 кг картоплі, очистити від шкірки і пропустити ще гарячим через м’ясорубку або розім’яти виделкою. картопляну масу змішати з борошном (1 / 4 кг), 2 яйцями, сіллю (необов’язково, але можна додати і чорного перцю за смаком) і ретельно перемішати. Картопляна маса не повинна прилипати до рук. Кухонний стіл просипати борошном і сформувати з картопляної маси довгі ковбаски, товщиною з палець. потім нарізати на шматочки довжиною 4-5 см (кнедлі можна сформувати і у вигляді кульок, величиною з волоський горіх). Опустити їх в підсолений окріп і варити при кипінні, закривши каструлю кришкою, до тих пір, поки вони не спливуть на поверхню. Кнедлі вийняти з води шумівкою і відцідити. Також обсмажити 2-3 ложки мелених сухарів на олії (5-6 ложок), злегка посолити і залити кнедлі. Подавати гарячими до запеченого чи смаженого м’яса. Кнедлі можна подати і як самостійне блюдо. У такому випадку политі маслом кнедлі посипати тертим сиром або бринзою. Кнедлі можна подати і на солодке, якщо їх посипати ванільним цукром, змішаним з меленою корицею.

Звершилося компанія Nokia випустила телефон на дві сім карти – Нокиа х1, одним з факторів які не можуть не радувати в даному телефоні є літій іонна батарея ємкістю 1320 міліамперчасов, яка дає телефону можливість працювати без підзарядки тижнями. Також присутній FM тюнер, mp3/mp4 плеєри.