СУП “ПОДИХ ОСЕНІ”

СУП “ПОДИХ ОСЕНІ”

Беремо для супа: картопля, цибуля, морква, часник, плавлені сирки – 2 шт., зелень (петрушка і чи то кінза, чи кріп).

Закип’ятити 1 л. води, бажано, щоб вода була чистою – доставка воды Киев в цьому вам допоможе, кинути туди 2 сирка ( можна кидати цілі), розмішати. Обсмажити нарізану моркву і цибулю, Додати в “бульйон”. Варити на великому вогні. В цей час нарізати часник. Приблизно через 7 хвилин  додати картоплю. Зменшити вогонь і додати часник і нарізану зелень.

Радимо почитати:

Суп рибний з перловою крупою... Суп рибний з перловою крупою Інгридієнти: 500 г риби, 75 г перлової крупи, цибулина, морква, корінь петрушки, 75г  рослинної олії, 1 лавровий лист,...
Часниковий суп. Що потрібно для приготування часникового супу, перше це треба взяти 3-4 головки великого часнику, далі нам пригодиться рафінована олія (бажено оливков...
Солянка збірна. Солянка збірна м'ясна. Основні компоненти страви: кістки м'ясні - 125 грам, м'ясо - 40 грам, варена шинка(окіст зі шкіркою) - 20 г, свіжі сосиски -...
Рецепт супу з сиром. Рецепт супу з сиром. Варимо курку і телятину. Охолоджуємо м'ясо в бульйоні. Витягуємо. Бульйон знову ставимо на вогонь. Поки бульйон закипає повніс...