СУП “ПОДИХ ОСЕНІ”

СУП “ПОДИХ ОСЕНІ”

Беремо для супа: картопля, цибуля, морква, часник, плавлені сирки – 2 шт., зелень (петрушка і чи то кінза, чи кріп).

Закип’ятити 1 л. води, бажано, щоб вода була чистою – доставка воды Киев в цьому вам допоможе, кинути туди 2 сирка ( можна кидати цілі), розмішати. Обсмажити нарізану моркву і цибулю, Додати в “бульйон”. Варити на великому вогні. В цей час нарізати часник. Приблизно через 7 хвилин  додати картоплю. Зменшити вогонь і додати часник і нарізану зелень.

Радимо почитати:

КВАСОЛЕВИЙ СУП З ГРИБАМИ ТА СМЕТАНОЮ... Для приготування цієїї першої страви потрібно взяти 200 г грибів (трубчасті гриби і сироїжки), 250 грам кісток, 50 гтрам цибулі, 100 грам білої квасол...
Рецепт супу з сиром. Рецепт супу з сиром. Варимо курку і телятину. Охолоджуємо м'ясо в бульйоні. Витягуємо. Бульйон знову ставимо на вогонь. Поки бульйон закипає повніс...
Приготовити Розсольник домашній.... Розсольник домашній. Капуста - 200 г, картопля - 500 г, морква - 100 г, петрушка - 150 г, селера - 50 г, цибуля ріпчаста  - 100 г, цибуля-порей - 1...
Чалоп – холодний узбецький суп... Чалоп - холодний узбецький суп Щоб приготувати чолоп потрібно взяти такі продукти: 1 л кислого молока, 2 л кип'яченої охолодженої води, 2 зелених ...