М’ясо – пікантне.

І так, як приготувати цей кулінарний рецепт. М’ясо ріжемо на пластики, злегка відбиваємо і ложимо в холодильник хвилин на 10 (воно повинно бути холодним), потім кидаємо на розпечену сковороду з маслом, на сильний вогонь. Обсмажуємо швидко з обох сторін, викладаємо на деко, на м’ясо викладаємо нарізану кільцями цибулю, попередньо вимочену в воді з оцтом (це потім надасть пікантний смак для м’яса). Нарізаємо печериці й хвилин на 15 в духовку на середній вогонь, поки це у нас запікається у духовці, тремо сир, додаємо в нього трохи майонезу; ріжемо тонкими кільцями помідор і на наше м’ясо все це викладаємо і все це потім залишаємо в духовці хвилин на 10 – потім викладаємо на тарілку і прикрашаємо все зеленню. Далі смачного. А на кухні завжди згодиться электромясорубка особливо коли ви надумали приготувати котлети або вам потрібно багато фаршу чи потрібна особлива начинка для ваших кулінарних виробів.

Радимо почитати:

Смачні котлети натуральні та домашні.... Смачні котлети натуральні та домашні. 300 г. яловичини (м'якоті), 200 г. свинини, 2 цибулини, 3 скибочки булки, сіль, чорний мелений перець, 2 стол...
Приготовление котлет из мяса курицы с сыром и овощ... Предлагаю дорогие гости вашему вниманию рецепт вкусных при вкусных котлет из мяса курицы и с сыром, овощами. Вам обязательно понравится вкус таких кот...
Яловичина, смажена соломкою та цитрусової цедрою.... Яловичина, смажена соломкою з цитрусової цедрою Для приготування страви беремо - 500 грам яловичини, 5 грам апельсинової цедри або мандаринової, 1 ...
Здоровое питание состоит из овощей и говядины, сви... Существуют различные виды мяса, которые могут быть использованы для жарки, и вот пару советов, как подготовить его перед приготовлением. Здоровое пита...