Свиняча печінка у молоці.

Зараз я розповім вам, як приготувати печінку свині. Звичайно якщо ви її спочатку вигодували і закололи, а то прийдеться йти на ринок, або у ближній супермаркет. Домашне краще!

Печінку ріжемо на шматочки (печінку можна брати будь-яку: яловичу, курячу, свинячу але краще свинячу) промиваємо у воді, потім вимочуємо її в молоці 30 хвилин, тому вона не буде гірчити і буде танути в роті. Після всіх цих процедур обсмажуємо в олії, попередньо обваляти в борошні, викладаємо в каструлю, додати трохи води, майонезу, ріжемо ріпчасту цибулю, болгарський перець, помідор – все ріжемо півкільцями і опускаємо туди ж, підсмажуємо на слабкому вогні, іноді помішуючи, 20 хв, потім додаємо спеції,хто які любить і ще хвилин 10 і ось спробуй!!! а гарнір можна будь-який…спагеті, пюре…ну все що завгодно… Так це було на друге, а на перше я раджу приготувати гороховый суп с копчеными ребрами, що дуже смачно. Взагалі горох дуже корисно їсти.

Радимо почитати:

Печінка свиняча – шматком з відвареною карто... Печінка свиняча, смажена шматком, з відвареною картоплею Пля приготування цієї страви потрібно взяти такі продукти харчування: 1 кг. свинячої печін...