Австралійський фруктовий торт.

Що не торт то свято, і так беремо для цього торта фрукти – 450 грам, вершкове масло – 150 грам та цукору 1 стакан, куряче яйце – 2 штуки, цедру лимона в об’ємі 0,5 чайної ложки, один пакетик цукору ванільного, питна сода пів чайної ложки, борошно пшеничне – 650 грам та потрібні сухі дріжджі одна чайная ложка.

Миємо фрукти що підготовленні, берем масло, цедру, цукор, цукор ванільний та кладемо в каструлю і усе заливаємо одною склянкою води, варимо це 10 хв. Потім даєму усьому цьому остудитися і додаємо питну соду та збиті яйця, всипаємо муку яка вже змішана з розведеними сухими дріжджами. Все це добре перемішуємо. Деко під форму для фруктового торта вистилаємо уже промасленим папером пергаментним, всю масу викладаемо на ньою, після чого при помірні температурі фруктовий торт потрібно пекти наближенно годинну. Далі тортику потрібно дати вистоятися 2-3 дня.

Радимо почитати:

Австралійський торт безе. Що за свято без торта, а для цього потрібно взяти: яєцний білок з 5 шт., ванільний цукор - 17 г, цукор пісок - 150 грам також потрібна цукрова пудра в...
ПРИГОТУВАННЯ бісквітних коржів.... Ретельно перемішати 8 жовтків З 300 г цукрового піску, з тертою цедрою одного лимона. ПОТІМ У ЦЮ МАСУ ДОДАТИ 100 г картопляноъ муки (крохмаль) І П'...
Шведський яблучний торт Готуємо шведський яблучний торт Берем для цього такі продукти: 500-600 г яблук, 80 г вершкового масла або маргарину, пів склянки цукру, 125 г мигда...