Австралійський торт безе.

Що за свято без торта, а для цього потрібно взяти: яєцний білок з 5 шт., ванільний цукор – 17 г, цукор пісок – 150 грам також потрібна цукрова пудра в об’ємі – 70 г, до складу входить також борошно кукурудзяне якого треба взяти – 4 чайні ложки. Для прикраси тортика по австралійськи беремо полуниці грам – 300, цукрової пудри – 4 столових ложки, жирні вершки – 25 грам, лікер вишневий – 1 ложка столова.

Деко потрібно застелити пергаментним папером на якому намалювати коло в діаметрі 24 сантиметра. Духовку для випікання розігріти до 110 градусів.

Ванільний цукор з’є’днати з білками та збити в піну. Поступово в піну додавати цукор та цукрову пудру. Все це продовжувати збивати поки не утвориться туга піна і цукор повністю не розчиниться, далі додаємо кукурудзяну муку.

Усю масу ділимо пополам і одну з них за допомогою кондитерського мішка потрібно випустити в намальований круг на пергаменті яким ми застелили деко – це є основа смачного торта. Другу половину піноподібної маси випустити по краю основи у вигляді кульок. Торт запікати в духовці потрібно 45 хв. Далі промиваємо полуницю, протерти взявши половину в пюре і перемішати з 2 столовими ложками цукру. Вершки жирні разом з цукровою пудрою збити в піну круту, скропити її лікером і виложити в основу торта, не торкаючись кульок – які є прикрасою по краях торта. Поверх збитих вершків викласти цільні полуничні ягоди та полуничне взбите пюре. З таким тортом любий юбилей http://yubiley.org не страшний, гості завжди будуть приємно здивовані.

Радимо почитати:

ГОРІХОВИЙ ТОРТ. ГОРІХОВИЙ ТОРТ. Для приготування торта потрібно розтерти жовтків так 5 зі склянкою цукру до повної пишності, потім влити туди склянку сметани, пере...
Як приготувати торт «Мурашник».... Торт «Мурашник». Кожна дівчина може назвати себе господинею якщо вміє готувати десерти, а саме торти. Сьогодні ми приготуємо один з найпростіших то...
Готуємо торт. ЧОРНИЙ МАКЛЕР Тісто для торта: 1 склянка смородинового варення, 1 стакан цукру, 1 ч. ложки соди, 1 склянка молока, 2 яйця, 2 склянки борошна. Зм...
Сколько лет живет Торт. Возраст торта как блюда буквально неизвесно. Историки, при помощи языковедов, считают, что 1-ые тортики возникли приблизительно 2000 лет тому в Италии...