Готуємо бутерброди.

БУТЕРБРОДИ

Для приготування бутербродів можна використовувати різні харчові продукти: мясо холодне відварне або підсмажене копчений або відварний язик, шинку, різномнітні ковбаси та сири, осетрину варену та різну рибу в різному приготуванні.

Хліб будь-якого сорту, нарізаний скибочками завтовшки близько 1 см, намазують вершковим маслом (холодне, сильно затверділе масло нарізають тонкими пластинками, які кладуть на скибочки хліба). Поверх масла кладуть такого ж розміру шматочок якогось із зазначених продуктів або шар ікри. Кільки і оселедець для бутербродів беруть очищеними від кісток і кла- дуть на хліб зі шматочками зварених круто яєць.

Крім звичайних можна готувати маленькі бутерброди на підсмаженому хлібі, а також закриті бутерброди.

До вашої уваги хочу представити відміну помічницю на кухні це є сенсорная аэрогриль ves 730 – багатофункціональний пристрій, який використовується для приготування різних страв за допомогою потоку гарячого повітря без диму та запахів. У даній моделі аерогрилю вперше застосований галогеновий нагрівальний елемент, завдяки якому ваші смачні блюда готується набагато швидше та набагато смачніше, плюс неонова підсвітка. Аерогриль ves 730 має таймер відстрочення приготування їжі а ж на 2:00.

Радимо почитати:

Бутерброди з оселедцем. Бутерброди з оселедцем Продукти: Хліб пшеничний - 100 г, оселедець (філе) - 25 г, лимон - 1 / 2 шт. Оселедець почистити, голову, шкіру і кістки...
Бутерброди гарячі. Бутерброди гарячі. Скибочки хліба намазати маслом з одного боку. Між двома скибочками покласти начинку за вибором. Підготовлений бутерброд помістити ...
Бутерброди зі шпротами Бутерброди зі шпротами Потрібно шпроти розім'яти з вершковим маслом, додати до цієї маси 5-6 крапель лимонного соку. Отриманою масою намазати скибочк...
Бутерброди з бринзою і редисом... Бутерброди з бринзою і редисом Хліб пшеничний - 100 г, бринза - 50 г, масло вершкове - 10 г, редиска-20 г, цибуля ріпчаста - 10 г, маслини - 5 г,...