Як приготувати кабачкову ікру.

Кабачкова ікра, для тих, хто любить ніжну консистенцію.

Є багато рецептів для того, щоб приготувати кабачкову ікру. Ось один з цих рецептів. Для тих, хто любить ніжну консистенцію, ми рекомендуємо за 5 хв. до готовності кабачків пропустити їх через м’ясорубку або подрібнити блендером, у вас тоді вийде пюре. Рекомендуємо також перед тим як нарізати болгарський перець і помідори, зняти з них шкіру, обшпаривши перед цим окропом.
Якщо ви вирішите закатати ікру в банки на зиму, то рекомендуємо додати трохи більше соняшникової олії, так вона довше збережеться. І рекомендуємо закочувати в стерилізовані банки!

1300 г кабачків
200 г моркви
2 шт. солодкого болгарського перцю
300 г помідорів червоних
2 шт. ріпчастої цибулі
70 мл оливкової олії
10 г базиліка
5 г кінзи
5 г петрушки
5 г кропу
1 головка чесника
1 ч.л. морської солі
1 г цукру

Кабачки, моркву, перець, помідори, цибуля – все спочатку миємо, потім чистимо від шкірки і нарізаємо кубиками.
На розігріту сковороду наливаємо масло і обсмажуємо кабачки і відставляємо в бік.
На іншій сковороді по-глибше на маслі обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки. Потім з інтервалом у дві хвилинки додаємо до цибулі моркву, перець і помідори. Після 20 хвилин тушкуємо на маленькому вогні. Додаємо зелень і часник, тушкуємо до готовності.

Потім додаємо кабачки, солимо і додаємо цукор. Тушкуємо ще десь 10-15 хвилинок. Готово.

Радимо почитати:

Омлет по нашему! Кайзеровский омлет. Яйцо куриное берём – 2 шт., сахар взять -  1 ст. ложка, мука пшеничная - 1 стакан, молоко коровье– 200 грамм, масло сливочное...
Евро соус. Для приготування на 400 г зеленої локшини. Потрібна сіль, 30 г сухих білих гpибів, 1 маленька цибулина, 250 г бульб фенхеля із зеленню, 150 г ваpеной ...
Как приготовить драники из картофеля.... Как понятно, из картошки изготовить, что угодно можно. Блюда из нее неплохи и питательны не лишь для будничной жизни, однако и в празднички. А вотвам ...
Смачний салат з сиру і з сухариками, а для зберіга... Салат із сиру з сухариками - навіть дуже ситний, їм можна без проблем нагодувати всіх гостей. Ще важливий є момент - цей салат не варто солити, так як...